ΛΑΡΙΣΑ

Με τον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» συναντήθηκε ο Δημήτρης Κουρέτας

Η ενίσχυση της συνεργασίας Περιφέρειας Θεσσαλίας και «Χαμόγελου του Παιδιού» ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας με τον πρόεδρο του Οργανισμού κ. Κώστα Γιαννόπουλο, στην Περιφέρεια στη Λάρισα.

Ο κ. Κουρέτας εξέφρασε την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας στις κοινωνικές δράσεις που πραγματοποιεί το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο προσφέρει- όπως είπε- σημαντική βοήθεια σε χιλιάδες παιδιά και ειδικά σε μια περίοδο με αυξημένα κοινωνικά προβλήματα, όπως η αύξηση ενδοοικογενειακής βίας, το Bullying στα σχολεία αλλά και θέματα πρόληψης της υγείας των παιδιών.

Ο κ. Γιαννόπουλος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την συνάντηση και την διάθεση συνδρομής στην ενίσχυση των δράσεων του Οργανισμού και δήλωσε: «Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είναι στην Θεσσαλία πριν την καταστροφή που προκάλεσε ο Daniel, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά από αυτήν και βοηθά τις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Ο Περιφερειάρχης κ. Κουρέτας ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση μας για συνέργειες και το αμέσως επόμενο διάστημα αυτή η συνεργασία θα πάρει σάρκα και οστά».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες