ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία η συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης (φωτό)

Μια “Μαγική Νύχτα”, όπως ήταν και ο τίτλος της συναύλιας,είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης – 27 Ιουνίου στο προαύλιο του ιστορικού Γυμνασίου Τσαριτσάνης, για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση – αφιέρωμα σε μεγάλους μουσικοσυνθέτες που διοργάνωσε η Μικτή Χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης.

Σε έναν κατάμεστο χώρο, από ένα ζεστό και ένθερμο κοινό, η Μικτή Χορωδία του Συλλόγου υπό τη διεύθυνση του κ. Κωνσταντίνου Καλογερόπουλου παρουσίασε σπουδαία έργα μεγάλων μουσικοσυνθετών.

Το Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης συγχαίρει τους χορωδούς και ευχαριστεί θερμά τον υπεύθυνο της Μικτής Χορωδίας, τα μέλη της ορχήστρας, τους εθελοντές και συντελεστές και βέβαια το φιλόμουσο κοινό της Τσαριτσάνης, που τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του.

Στην έκδηλωση έδωσαν το παρών οι ιερείς του χωριού π. Αθανάσιος Αποστόλου,π. Γιώργος Κοντοτάσιος και ο π. Γεώργιος Σαπουνάς,οι Αντιδήμαρχοι Έλενα Ταζέ και Κωνσταντίνος Πασχόπουλος,ο πρόεδρος της κοινότητας Τσαριτσάνης Μενέλαος Σκάντζος,η Διευθύντρια του Λυκείου Τσαριτσάνης Γεωργία Κουτσιάη καθώς και πλήθος κόσμου από την Τσαριτσάνη και την Ελασσόνα.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες