ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Αυτοψία της Πυροσβεστικής μετά την εισαγγελική παρέμβαση για την κατάσταση ζούγκλας που επικρατεί στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ (φωτο – βίντεο)

Το θέμα ανέδειξε το onlarissa.gr, ύστερα από καταγγελία Λαρισαίου πολίτη

Παρατημένα σε μια “ζούγκλα” στέκουν γέρικα τρένα του ΟΣΕ στη Λάρισα, σε μια έκταση με πυκνή βλάστηση δίπλα στο κέντρο της πόλης, με κίνδυνο να εκδηλωθεί πυρκαγιά, καθώς υπάρχουν και πολλά ξερόχορτα στην περιοχή.

Μάλιστα τα παλαιά εγκαταλελειμμένα βαγόνια έχουν γίνει ήδη στάχτη μια φορά, το 2020 όταν είχε εκδηλωθεί φωτιά στο σημείο. Το θέμα ανέδειξε το onlarissa.gr μετά από καταγγελία Λαρισαίου πολίτη, που τρέμει στην ιδέα πυρκαγιάς, μιας και πολύ κοντά υπάρχουν πολλά σπίτια, μεταξύ των οποίων και το δικό του. Μετά τη δημοσίευση από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα, υπήρξε η παρέμβαση της διευθύνουσας την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, για την κατάσταση που επικρατεί στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στη συνοικία της Ανθούπολης.

Η διευθύνουσα την Εισαγγελία κ. Αποστολάκη, παρήγγειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας προκειμένου να διερευνηθούν τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα. Με το θέμα ασχολήθηκε και η εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον Alpha, σύμφωνα με την οποία δόθηκε εντολή στην Πυροσβεστική να προχωρήσει σε αυτοψία, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ελλοχεύει κίνδυνος σε περίπτωση πυρκαγιάς και αν αληθεύουν όσα κατήγγειλε στο onlarissa.gr, ο Λαρισαίος πολίτης. Επιπρόσθετα η εισαγγελέας ζητά να αποσαφηνιστεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς της συγκεκριμένης έκτασης.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες