ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μαντζούκας: «Η σεζόν που έρχεται είναι γεμάτη προκλήσεις για τον Άρη»

Ο νεαρός φόργουορντ αναφέρθηκε στους στόχους των “κιτρίνων”, ενώ έχει μεγάλη όρεξη να βοηθήσει τη νέα του ομάδα στους στόχους, που έχει θέσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Λευτέρη Μαντζούκα

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα σε μια ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία και τόσο πολύ κόσμο. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο κόσμος ενθουσιάστηκε με την έλευσή μου στον ΑΡΗ και ανυπομονώ να ανταποδώσω αυτήν την αγάπη μέσα στο παρκέ», τονίζει.

Η σεζόν που έρχεται είναι γεμάτη προκλήσεις για τον ΑΡΗ, σε Ελλάδα και Ευρώπη, μετά την επιτυχημένη παρουσία της ομάδας στην περίοδο που τελείωσε.

«Σίγουρα χαίρομαι που έρχομαι σε μια ομάδα η οποία είχε τόσο καλή παρουσία πέρυσι. Η χρονιά που έχουμε μπροστά μας θα είναι έντονη, με τις υποχρεώσεις μας σε πρωτάθλημα, κύπελλο, Super Cup και EuroCup και εννοείται ότι θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό, κάτι ακόμα καλύτερο από πέρυσι».

Ο ΑΡΗΣ ρίχνει μεγάλο βάρος στον ισχυρό ελληνικό «κορμό» και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον Λευτέρη Μαντζούκα. «Ναι, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει δυνατός ελληνικός κορμός. Πέρα από την ισχύ και τη δυναμική που δίνει στην ομάδα εντός παρκέ, αυτό βοηθά πολύ και εξωαγωνιστικά. Είμαι χαρούμενος που θα το έχουμε στον ΑΡΗ».

Κλείνοντας, ο διεθνής άσος στέλνει το μήνυμά του στον κόσμο. «Υπόσχομαι να δίνω το 100% στο παρκέ. Θέλουμε τον κόσμο μαζικά δίπλα μας και στόχος μας είναι να τους δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες και μεγαλύτερες χαρές».//ΔΜ

Πηγή: ertsports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις