ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Οι αστυνομικοί της Λάρισας γιόρτασαν την Ημέρα Τιμής των Αποστράτων (φωτο – βίντεο)

Εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024, εορτή των Αγίων Πάντων, σε Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα, για τον εορτασμό της Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να τιμηθούν οι απόστρατοι αστυνομικοί για την προσφορά τους στο Σώμα.

Στη Λάρισα τελέστηκε το πρωί δοξολογία στον Ιερό Ναό Πέτρου και  Παύλου και αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο κ. Θωμάς Καρανάσιος, Διευθυντής της Γενική Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, σημείωσε: «Μεγάλη γιορτή σήμερα, τιμούμε τους αποστράτους της αστυνομίας για αυτά που πρόσφεραν στην υπηρεσιακή τους διαδρομή. Εργάστηκαν πολύ σκληρά για να αφήσουν πίσω τους αυτή την παρακαταθήκη που άφησαν. Τους τιμάμε πάντα και θα προσπαθήσουμε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών τους».

Ο Πρόεδρος Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Λάρισας, κ. Χαράλαμπος Ψιψιλής τόνισε: «Ευχαριστούμε τους εν ενεργεία αστυνομικούς για την τιμή που μας κάνουν και τους υπενθυμίζουμε ότι είμαστε κοντά τους, τους στηρίζουμε, τους αγαπάμε και τους καμαρώνουμε, μια φορά αστυνομικός για πάντα αστυνομικός».

Ακολούθησε μικρή δεξίωση.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

φωτο – βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες