ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Λεβαδειακός

Οι Βιωτοί πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση για τη σεζόν 2024-25 με τον Νίκο Παπαδόπουλο να δίνει το έναυσμα για την κατάκτηση των στόχων της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Την πρωτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα πραγματοποίησε στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Σπυρίδωνα ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο νέος τεχνικός του Λεβαδεικού απευθύνθηκε προς τους παίκτες της ομάδας τονίζοντας πως ήρθε στους Βιωτούς για το βήμα παραπάνω.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός

Την πρώτη τους συγκέντρωση στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Σπυρίδωνα είχαν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που βρίσκει τον Λεβαδειακό ξανά στη Super League.

Η ομάδα μας επέστρεψε στη δράση μετά τις διακοπές των προηγούμενων ημερών, ξεκινώντας σήμερα (1/7) την προετοιμασία της, με τον νέο προπονητή μας, Νίκο Παπαδόπουλο να έχει την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες του.

Πριν την προπόνηση, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός, όπου έδωσε το «παρών» όλος ο σύλλογος.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος πήρε τον λόγο και μίλησε στους παίκτες λέγοντας «είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ανάμεσά σας. Γνωρίζω πολύ καλά σε ποιον σύλλογο έρθει, τι απαιτήσεις υπάρχουν, αλλά και το υλικό της ομάδας. Σας πιστεύω πολύ. Ήρθα στον Λεβαδειακό για να κάνουμε φέτος ένα βήμα παραπάνω».

Πηγή: ertsports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις