ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποσύρουν τη φανέλα του Τόμπσον οι Γουόριορς

Μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας οι «πολεμιστές» δε θα έχουν στις τάξεις τους έναν εκ των κορυφαίων σουτέρ όλων των εποχών στο ΝΒΑ. που μαζί με τον Στεφ Κάρι και τον Ντρέιμοντ Γκριν αποτελούσαν τα σημεία αναφοράς αυτής της ομάδας.

Ο Κλέι Τόμπσον από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φορτώνει τ’αντίπαλα καλάθια με τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς, όμως οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θα αποσύρουν τη φανέλα του, σαν μία ένδειξη ευχαριστίας, για όσα έκανε για τον οργανισμό, με την κατάκτηση τεσσάρων πρωταθλημάτων.

«Η απόδοσή του στα μεγάλα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων αρκετών… ηρωικών στιγμών στα Game 6, συνέβαλε στο να καθοριστεί μια ολόκληρη καριέρα. Η κληρονομιά του Κλέι θα ζει για πάντα και ανυπομονούμε για την ημέρα που θα αποσύρουμε τη φανέλα με το Νο11 στο Chase Center, όπου και θα ενταχθεί στους “αθανάτους” των Γουόριορς, μαζί με όσους βοήθησαν στη διαμόρφωση αυτής της πρόσφατης δυναστείας» έγραφε μεταξύ άλλων το αποχαιρετιστήριο μήνυμα των Γουόριορς για τον Τόμπσον.

Η φανέλα του θα αποσυρθεί στο Chase Center, παρόλο που θα κλείσει σε άλλες πολιτείες αυτήν τη σπουδαία μπασκετική καριέρα για να μείνει έτσι ανεξίτηλο το αποτύπωμα των Splash Brothers.//ΔΜ



Πηγή: ertsports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις