ΕΛΛΑΔΑ

Στ. Κασσελάκης: Η σχέση μου με τον Αλέξη Τσίπρα είναι αμιγώς πολιτική – Τι είπε για «μαύρο» χρήμα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε συνέντευξη στο Alpha και αναφέρθηκε στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την Κεντροαριστερά αλλά και στη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα.

Σχετικά με το «μαύρο» χρήμα ανέφερε πως η Ελλάδα πρέπει να γίνει ευρωπαϊκή χώρα, εξαπέλυσε πυρά στη ΝΔ για τη ρύθμιση χρέους και ζήτησε έρευνα στα κόμματα. Ακόμη υπογράμμισε πως όσο γνωρίζει δεν υπήρχε «μαύρο» χρήμα στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ είπε χαρακτηριστικά «ρωτήστε τον πρώην οικονομικό διευθυντή».

Στη συνέχεια διευκρίνισε ότι «μου πρότειναν μαύρο χρήμα για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν μου έφερε κανείς σακούλα».

Ο κ. Κασσελάκης σημείωσε ότι θα γίνουν ανακοινώσεις στα όργανα τις επόμενες ημέρες σχετικά με το κλείσιμο του ημερήσιου φύλλου της «Αυγής» και επεσήμανε ότι η κρατική χρηματοδότηση μειώθηκε κατά πολύ.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο κ. Κασσελάκης δήλωσε ότι η ΝΔ στις ευρωεκλογές δεν έχασε μόνο λόγω του νόμου για την ισότητα στον γάμο, αλλά επειδή επικοινώνησαν τα ψέματά της.

«Η σχέση μου με τον Αλέξη Τσίπρα είναι αμιγώς πολιτική, το έργο που έκανε είναι πολύ καλό, το τιμώ και είναι η παρακαταθήκη στην οποία πρέπει να πορευτούμε», σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις