ΛΑΡΙΣΑ

Στα εγκαίνια των ψυκτικών θαλάμων στον Πυργετό ο Χρήστος Καπετάνος: «Στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις-Δυναμική η καλλιέργεια του ακτινιδίου» (φωτό)

Εγκαίνια στους νέους ψυκτικούς θαλάμους πραγματοποίησε η επιχείρηση «John M family»της οικογένειας Αποστόλου και Κώστα Μπουζιώνα στον Πυργετό παρουσία των κατοίκων του χωριού αλλά και αγροτών από τις γύρω περιοχές.

Από τα εγκαίνια δεν θα μπορούσε να λείπει ο Λαρισαίος βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Καπετάνος, ο οποίος στηρίζει έμπρακτα τις τοπικές επιχειρήσεις του νομού Λάρισας, καθώς πιστεύει στη δύναμη της επαρχίας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο ίδιος δίνει τις δικές του μάχες για να προασπίσει τα συμφέροντα των συμπατριωτών του και ιδιαίτερα αυτών του πρωτογενούς τομέα, καθώς αποτελεί την κινητήρια δύναμη του Θεσσαλικού κάμπου.

Ο Χρήστος Καπετάνος στον Πυργετό είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με φίλους και να συζητήσει τα τοπικά ζητήματα. Ενώ κατά το πέρας των εγκαινίων δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα εγκαινιάζουμε τους ψυκτικούς θαλάμους της οικογένειας Αποστόλου και Κώστα Μπουζιώνα στον Πυργετό. Μια σημαντική επένδυση για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας αλλά και του αγροτικού κόσμου της περιοχής αφού τα ακτινίδια ειδικά, αποτελούν την κύρια ενασχόληση των κατοίκων των γύρω περιοχών και ένα σημαντικό brand name για την περιοχή.

Η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας του νομού Λάρισας αποτελεί πρωταρχικό μέλημα και καθημερινό αγώνα.

Οι συνθήκες δεν είναι πάντα ευνοϊκές, όμως οι στόχοι επιτυγχάνονται με καθημερινό αγώνα.

Εύχομαι καλές δουλειές στην οικογένεια Αποστόλου και Κώστα Μπουζιώνα και μια καλή παραγωγική χρονιά για τους αγρότες μας».

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες