ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Victoria Cinemas: Το πρόγραμμα για τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα

Νέα κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινάει στα Victoria Cinemas στη Λάρισα από τις 4 έως και τις 10 Ιουλίου 2024.

VICTORIA CINEMAS

Λάμπρου Κατσώνη 20 Λάρισα

Τηλέφωνο: 2410 230707

E- TICKET: https://www.victoria-cinema.store/ibooking63/shows.xhtml

Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο: https://www.victoria-cinema.gr/

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ 04/07 έως 10/07

Dolby Atmos– ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

H μοναδική επαναστατική τεχνολογία του Dolby Atmos στα Victoria Cinemas, κάνοντας την κινηματογραφική εμπειρία να ακούγεται σε όλες της τις διαστάσεις. 64 ηχεία για μια εντελώς αληθινή εμπειρία στα Victoria Cinemas!

Πώς θα σας φαινόταν τώρα να μπείτε σε μια κινηματογραφική αίθουσα στα Victoria Cinemas και να βιώσετε μια πραγματικά αληθινή εμπειρία ήχου; Όπως για παράδειγμα, παρακολουθώντας την ταινία, ξαφνικά να πιάνει καταιγίδα κι εσείς να ακούτε τις σταγόνες να πέφτουν κυριολεκτικά από τον ουρανό (άσχετα αν βρίσκεστε εντός κινηματογραφικής αίθουσας), σε τέτοιο σημείο που ενστικτωδώς θα κάνετε τη σκέψη «χρειάζομαι μια ομπρέλα επειγόντως»!

Μοναδική τεχνολογία

H μοναδική τεχνολογία ήχου Dolby Atmos αποδίδει οποιαδήποτε ηχητική εμπειρία με απόλυτη ακρίβεια και ρεαλιστικότατα, καθώς ο ήχος ταξιδεύει παντού μέσα στο χώρο της αίθουσας τρισδιάστατα, μέσω των 64 ξεχωριστών ηχείων που τοποθετούνται όχι μόνο μπροστά και γύρω από την αίθουσα αλλά και πάνω στην οροφή της.

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ 2 (ΜΕΤΑΓΛ)

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καθημερινά 04/07 έως και 10/07 στις 18:45 και στις 19:45

Σκηνοθεσία: Kelsey Mann

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Κώστας Τερζάκης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βάσια Λακουμέντα, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Στεφανία Φιλιάδη, Σοφία Τσάκα, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Δημήτρης Σάρλος, Zoe Pre, NiVo (Νίκος Βουρλιώτης), Χρήστος Συριώτης, Βασίλης Μήλιος, Βασίλης Παπαστάθης, Γιάννης Υφαντής

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΙΑΠΩΝΙΑ & ΗΠΑ

Διάρκεια: 96 λεπτά

Οι φωνούλες μέσα στο κεφάλι της Ράιλι ξέρουν απέξω κι ανακατωτά το μυαλό που κουβαλά – φέτος, όμως, το καλοκαίρι, τα πάντα αλλάζουν όταν η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των Studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” μας συστήνει ένα νέο Συναίσθημα: την Ανησυχία. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Kelsey Mann, ο νέος χαρακτήρας θα φέρει τα πάνω κάτω στα κεντρικά. «Η Ανησυχία, μπορεί να είναι νέα προσθήκη στην ομάδα, αλλά δεν είναι από αυτούς που κάθονται στον πάγκο» σχολιάζει ο Mann. «Πράγμα που είναι απολύτως λογικό, αν σκεφτείς τι συμβαίνει στα μυαλά που κουβαλάμε όλοι μας».

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=u2ohyd0f4tw

HIT MAN

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καθημερινά 04/07 έως και 10/07 στις 21:30

Σκηνοθεσία: Richard Linklater

Ηθοποιοί: Adria Arjona, Glen Powell, Roxy Rivera, Austin Amelio, Evan Holtzman, Retta (Marietta Sirleaf)

Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Διάρκεια: 113 λεπτά

Ο Γκάρι Τζόνσον είναι ο πιο περιζήτητος επαγγελματίας δολοφόνος στη Νέα Ορλεάνη. Για τους πελάτες του, είναι σαν βγαλμένος από ταινία: ένας άνδρας εκτελεστής. Αλλά αν τον πληρώσετε για να ξεφορτωθεί έναν σύζυγο ή ένα αφεντικό, καλύτερα να προσέχετε – γιατί δουλεύει για τους αστυνομικούς. Όταν σπάει το πρωτόκολλο για να βοηθήσει μια απελπισμένη γυναίκα που προσπαθεί να ξεφύγει από τον κακοποιητικό σύντροφό της, βρίσκει τον εαυτό του να γίνεται ένα από τα ψεύτικα πρόσωπα του, ερωτεύεται τη γυναίκα και φλερτάρει με την ιδέα να γίνει ο ίδιος εγκληματίας.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=AbIftwOJjUI

ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ: ΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καθημερινά 04/07 έως και 10/07 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Michael Sarnoski

Ηθοποιοί: Lupita Nyong’o, Joseph Quinn, Djimon Hounsou, Alex Wolff, Denis O’Hare

Διάρκεια: 100 λεπτά

Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Όταν η Samira (Lupita Nyong’o) επιστρέφει στη γενέτειρά της, το μόνο που θέλει είναι ένα κομμάτι νεοϋορκέζικη πίτσα από το αγαπημένο της μέρος. Αντ’ αυτού, βρίσκεται παγιδευμένη σε έναν βίαιο, ολοζώντανο εφιάλτη που θα μπορούσε να είναι η τελευταία μέρα της πάνω στη Γη.

Μαζί με έναν εντελώς άγνωστο τύπο, που ακούει στο όνομα Eric (Joseph Quinn), και τη γάτα της ξεκινάει ένα επικίνδυνο ταξίδι μέσα από φλεγόμενα κτίρια, πλημμυρισμένους σταθμούς μετρό και διαλυμένα αυτοκίνητα σε έναν πρόσφατα σιωπηλό κόσμο, όπου παντού ελλοχεύουν απειλές.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=rMW3w0Zv-fw&t=1s

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Deadpool & Wolverine

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 24/07 έως Τετάρτη 31/07 στις 19:45 και στις 22:15

Διάρκεια 127 λεπτά

Σκηνοθεσία: Shawn Levy

Ηθοποιοί: Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni, Matthew Macfadyen

Τα Marvel Studios παρουσιάζουν το σημαντικότερο μέχρι σήμερα λάθος τους…. την ταινία «Deadpool & Wolverine». O απαθής Γουέιντ Γουίλσον περιφέρεται ως απλός πολίτης. Έχει αφήσει πλέον πίσω του τις μέρες του ως ο πολυλογάς και αθυρόστομος μισθοφόρος, Deadpool. Όταν ο πλανήτης του αντιμετωπίζει μια υπαρξιακή απειλή, ο Γουέιντ πρέπει απρόθυμα να αναλάβει δράση μαζί με έναν ακόμα πιο απρόθυμο… απρόθυμο; Τον πλέον απρόθυμο; Πρέπει να πείσει έναν απρόθυμο Wolverine να… Σκατά! Οι περιλήψεις είναι τόσο ηλίθιες.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=8VonRs90kVk

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες