ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ξεσπά σε κλάματα η γυναίκα που έβλεπε το μαρτύριο των πέντε ανηλίκων στη Λάρισα – Δείτε το αυτοκίνητο που αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν (βίντεο)

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Λάρισας με την αδιανόητη κακοποίηση που φέρεται να δέχονταν πέντε ανήλικα στο χωριό όπου διάμεναν από τη θεία τους και τη φίλη της.

Η αποκάλυψη ήρθε μετά από καταγγελία του μεγαλύτερου παιδιού στην Αστυνομία, το βράδυ ενός θερμού επεισοδίου, όταν δηλαδή μαζί με τα αδέλφια του αναγκάστηκε να απομακρυνθεί από το σπίτι και να διανυκτερεύσει στο αυτοκίνητο, ενώ ακολούθησε επίθεση προς τον ίδιο. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η θεία του τού «προξένησε σωματικές κακώσεις, πιάνοντάς τον με τη βία από τον λαιμό, γρονθοκοπώντας τον στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στο λαιμό, και χτυπώντας τον στο πρόσωπο με ένα μπουκάλι νερό, το οποίο ακολούθως του το έριξε στο πρόσωπο».

Τα παιδιά εντόπισε στο αμάξι γυναίκα του χωριού. Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα» περιέγραψε την οικογένεια κι όσα βίωσε εκείνη τη νύχτα. Όπως είπε, ο μεγαλύτερος γιος την προέτρεψε να μην κοιμηθεί και να δει από το παράθυρο τι θα συμβεί. «Τα έβλεπα πολλές φορές κρυμμένα. Ήταν κλαμένα, ζητούσαν ψωμί… Φοβόμασταν, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι» συμπλήρωσε ξεσπώντας σε κλάματα.

Τα ανήλικα φιλοξενούνται από τις 26 Ιουνίου κάτοπιν εντολής της Εισαγγελέως Ανηλίκων Λάρισας στην Παιδιατρική Κλινική του ΓΝΛ, ενώ Προνοιακές Υπηρεσίες βρίσκονται σε αναζήτηση δομής για την μεταφορά τους.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες