ΛΑΡΙΣΑ

Καπετάνος: «Η Θεσσαλία πυλώνας της πράσινης μετάβασης, που παράγει αποτέλεσμα για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας» (φωτό)

Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρατανία” στην Αθήνα από την εταιρία Akuo Greece για την έναρξη της καμπάνιας συμμετοχικής χρηματοδότησης (Crowdfunding), για το έργο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στη Θεσσαλία, με κεντρική ομιλήτρια την Υφυπουργό Ενέργειας, κα. Αλεξάνδρα Σδούκου.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο βουλευτής του νομού Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Καπετάνος, ο οποίος παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους στόχους που τέθηκαν για την πράσινη μετάβαση της Θεσσαλίας.

Ο Χρήστος Καπετάνος είχε ιδιαίτερη συζήτηση με την κα Σδούκου για το πρόγραμμα ΑΠΟΛΛΩΝ αλλά και θέματα που αφορούν τους επενδυτές φωτοβολταϊκών. Μάλιστα, συχνά επισκέπτεται το Υπουργείο Ενέργειας θέτοντας τους προβληματισμούς αλλά και τις απόψεις των συμπατριωτών του στην ηγεσία του ΥΠΕΝ.

Ο Λαρισαίος βουλευτής συνεχάρη ιδιαίτερα τον Δ/ντα Σύμβουλο της Akuo Greece, και καλό του φίλο Κώστα Ανδριοσόπουλο για την εξαιρετική διοργάνωση αυτής της πολύ σημαντικής ενημερωτιικής εκδήλωσης για το ενεργειακό μέλλον της Θεσσαλίας και στη συνέχεια δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του κ. Ανδριοσόπουλου να παρευρεθώ σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση για το μέλλον του τόπου μου. Η κλιματική κρίση είναι εδώ και εμείς στη Θεσσαλία το βιώσαμε λίγο πιο έντονα με τις πρόσφατες πλημμύρες, πράγμα που μας προβλημάτισε και μας οδήγησε στην αναζήτηση νέων ενεργειακών μοντέλων. Η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι πολύ σημαντική, καθώς θα βοηθήσει στην εξοικονόμηση περισσότερων οικονομικών πόρων πάντα σε άρτια συνεργασία με την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Ενέργειας. Η πράσινη μετάβαση θα περάσει μέσα από τη Θεσσαλία κάνοντας χρήση των εναλλάκτικών πηγών ενέργειας. Τόσο οι Δήμοι όσο και η Περιφέρεια Θεσσαλίας βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για την αποδοτική πράσινη μετάβαση».

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις