ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζονται οι πλούσιες εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ

Συνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού.

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου στο Μαυροβούνι στις 21:00 διοργανώνεται μουσική πολιτιστική εκδήλωση στην πλατεία του χωριού σε συνδιοργάνωση με την Τοπική Κοινότητα.

Στο Μελισσοχώρι το διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων “Meli-fest”. Την Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 21:30 δράσεις για παιδιά και το Σάββατο 6 Ιουλίου την ίδια ώρα λαϊκοδημοτική βραδιά. Εμφανίζονται τα παραδοσιακά χορευτικά τμήματα των συλλόγων «Αγίου Δημητρίου Μελισσοχωρίου» και τα παιδικά τμήματα Γαλήνης και Ομορφοχωρίου. Συνδιοργανωτές η Τοπική Κοινότητα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού.

Την Παρασκευή 5, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Ιουλίου στις 21:15 το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «(παρά)ΦΟΝΙΣΣΕΣ» στον αύλειο χώρο του νηπιαγωγείου Νίκαιας (νυν ΕΟΔΥΑ).

Σάββατο 6 Ιουλίου στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί ψυχαγωγική εκδήλωση για παιδιά (Καραγκιόζης) στην πλατεία της Κυπαρίσσου που συνδιοργανώνει η Τοπική Κοινότητα και ο Μορφωτικός Σύλλογος και στις 21:30 στο Ζάππειο μουσική βραδιά που συνδιοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών «Άγιος Αθανάσιος».

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες