ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βόλος: Ομαδική μήνυση από την παράταξη Μπέου στον Ριζόπουλο επειδή τους αποκάλεσε τρομοκράτες

Αποχώρησε σήμερα η ομάδα Μπέου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου με εντολή του επικεφαλής. Ο Α. Μπέος ανακοίνωσε πως εκτός από τον Κώστα Γαργάλα, έχει καταθέσει μήνυση και εναντίον του επικεφαλής της παράταξης της ΛΑΣ κ. Ριζόπουλου. Από την πλευρά του ο κ. Ριζόπουλος είπε ότι θεωρεί τον δήμαρχο ηθικό αυτουργό της επίθεσης που δέχτηκε ο σύμβουλος της ΛΑΣ κ. Γαργάλας από τον δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Ζαχείλα, μέσα στα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ.

Απαντώντας στον Αχ. Μπέο, διεμήνυσε πως δεν πτοείται από την βιομηχανία μηνύσεων και δήλωσε πως η δημοτική αρχή το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να τρομοκρατεί, να τραμπουκίζει και να απειλεί. Ο Α. Μπέος είπε πως δεν ανέχεται να βρίσκεται στην αίθουσα με τον Γαργάλα και τον Ριζόπουλο, ενώ επαναστάτησαν με τις δηλώσεις περί τρομοκρατών και τραμπούκων οι Βλιώρας και Ζέρβας. Ζητήθηκε από τον κ.Ριζόπουλο να ανακαλέσει και δεν το έπραξε, με αποτέλεσμα η πλειοψηφία να αποχωρήσει για λίγα λεπτά από την αίθουσα, ενώ ακολούθησε και ο ανεξάρτητος σύμβουλος Βασίλης Ζαχείλας. Λίγη ώρα αργότερα, επέστρεψαν με αρχηγό τον Μπέο για να ανακοινώσουν πως είναι βαριά προσβεβλημένοι και θα καταθέσουν και οι 27 μήνυση εναντίον του κ. Ριζόπουλου.

«Εμείς δεν έχουμε χαστουκίσει κανέναν, δεν έχουμε βρίσει κανέναν, δεν έχουμε δείρει κανέναν άνθρωπο», απάντησε ο κ. Ριζόπουλος και ο Α. Μπέος που έχει καταγραφεί δύο φορές δημόσια να ξυλοκοπεί πολίτες, απάντησε ότι όλα αυτά που λέγονται για απειλές και τρομοκρατίες είναι “π@@@ριές. «Ούτε απειλήσαμε, ούτε τρομοκρατήσαμε πότε κανένα συμπολίτη μας», είπε ο Μπέος.

Βίντεο με τον Μπέο να δέρνει πολίτη στην Άλλη Μεριά:

Πηγή: gegonota.news

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες