ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Έκλεβε αυτοκίνητα στη Σκιάθο για να ξεπεράσει την «χυλόπιτα» -«Έγινα κλέφτης γιατί με χώρισε η φίλη μου»

Απίστευτες δικαιολογίες σκαρφίστηκε ένας κλέφτης στη Σκιάθο για να γλιτώσει την καταδίκη του.

Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή για κλοπή κατ’εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα καταδικάστηκε χθες από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο 35χρονος που συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας στη Σκιάθο για κλοπή ενός αυτοκινήτου και μίας μοτοσικλέτας.

Ο κατηγορούμενος, ενώπιον του δικαστηρίου, ισχυρίστηκε πως προχώρησε στις δύο κλοπές επειδή ήπιε υπερβολική ποσότητα αλκοόλ μετά από ερωτική απογοήτευση, ενώ δήλωσε απευθυνόμενος στην έδρα πως δεν έχει ανάγκη να κλέψει οτιδήποτε γιατί είναι… μεγαλοεπιχειρηματίας με στρέμματα από ελιές.

Όπως κατέθεσε το θύμα και ιδιοκτήτης του συνεργείου στο οποίο ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο πριν κλαπεί, είχε αφήσει τα κλειδιά στην μίζα, προκειμένου να περάσει ο ιδιοκτήτης του να το παραλάβει. Ο κατηγορούμενος όμως, αποδείχθηκε γρηγορότερος. Είδε τα κλειδιά μέσα στο αυτοκίνητο και το άρπαξε

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η μοτοσικλέτα βρέθηκε σε τυχαίο σημείο επί της Περιφερειακής Οδού Σκιάθου, όπου την είχε αφήσει ο 35χρονος και είχε φύγει.

Πηγή: gegonota.news

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες