ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ένταση έξω από το Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα: Δεν παρακολούθησαν ούτε μισή παράσταση και τους έδιωξαν χωρίς να τους επιστρέψουν τα λεφτά (φωτό – βίντεο)

Απίστευτη ένταση με δεκάδες διαμαρτυρόμενους θεατές επικράτησε χθες, το βράδυ της Τετάρτης, στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, εκεί όπου ήταν να δοθεί η προγραμματισμένη παράσταση «Διάλεξε το θάνατό σου αγάπη μου».

Δεδομένου του ότι δεν υπήρξε ενημέρωση για ακύρωση του θεατρικού έργου λόγω των καιρικών συνθηκών, οι έχοντες εισιτήριο προσήλθαν κανονικά στο χώρο του Κηποθεάτρου και κατάφεραν να παρακολουθήσουν μόλις τα πρώτα 30-40 λεπτά αυτού.

Αμέσως μετά -σύμφωνα με καταγγέλλοντα στο onlarissa.gr– άνθρωποι της παραγωγής πληροφόρησαν το κοινό πως η παράσταση δεν θα συνεχιστεί λόγω βροχόπτωσης, ενώ επικαλούμενοι νομικό πλαίσιο ξεκαθάρισαν πως δεν καθίσταται εφικτή η επιστροφή χρημάτων.

Εξαγριωμένοι οι θεατές αποχώρησαν από τις θέσεις τους με τη φασαρία να συνεχίζεται έξω από την είσοδο του Κηποθέατρου, με άτομο της θεατρικής παραγωγής να τονίζει «δεν μπορώ να σας δώσω πίσω τα λεφτά, γιατί παίξαμε 40 λεπτά».

Μάλιστα, για το περιστατικό κλήθηκε στο σημείο και η Αστυνομία.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες