ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

 Τα τελικά αποτελέσματα για τους υποψηφίους διοικητές της ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς – Τι έκαναν οι δύο Λαρισαίοι Γ. Καραβάνας και Γρ. Βλαχάκης

Τα τελικά αποτελέσματα με τους υποψήφιους διοικητές και υποδιοικητές ΥΠΕ, που πέρασαν από τον γραπτό διαγωνισμό και προκρίθηκαν, ώστε να κληθούν σε προσωπική συνέντευξη ανακοίνωσε ο ΑΣΕΠ.

Πρόκειται για 49 στελέχη που θα καλύψουν μία θέση ανά Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) σε όλη τη χώρα. Οι υποψήφιοι μοριοδοτήθηκαν με βάση τις γραπτές εξετάσεις που έδωσαν στον ΑΣΕΠ, σύμφωνα με τον νόμο Κεραμέως, αλλά και με βάση τα πτυχία τους. Προηγήθηκε μία μικρή περίοδος ενστάσεων από υποψήφιους που διαφωνούσαν με τη μοριοδότηση. Το επόμενο διάστημα οι επτάδες που προκρίθηκαν, θα κληθούν σε συνέντευξη από την

αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Υγείας, ώστε να προκύψει η τελική τριάδα που θα σταλεί στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος θα επιλέξει τους νέους διοικητές. Οι νέοι διοικητές ΥΠΕ και υποδιοικητές (2 ανά Υγειονομική Περιφέρεια) αναμένεται να διοριστούν περί τα τέλη Ιουλίου.

Η ΕΠΤΑΔΑ ΤΗΣ 5ης ΥΠΕ

Στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας – Στερεάς ο νυν Υπεάρχης Φώτης Σερέτης βρίσκεται στην 4η θέση στην τελική σειρά κατάταξη, ο οποίος μαζί με άλλα έξι άτομα σύμφωνα με τη διαδικασία θα συμμετάσχει στην τελική συνέντευξη που θα κρίνει την επιλογή.

Στην 1η θέση βρίσκεται ο Πολύζος Περικλής, στη 2η θέση ο Αθανάσιος Τσάτσος, στην 3η θέση η νυν διοικήτρια του νοσοκομείου Χίου Ελένη Κανταράκη, στην 5η θέση βρίσκεται πλέον η νυν διοικήτρια του ΓΝ Καρδίτσας Μαίρη Κουτσιούμπα, η οποία στους προσωρινούς πίνακες ήταν 12η με 100 μόρια λιγότερα, ρίχνοντας έτσι μια θέση (από την 6η στην 7η) τον νυν αναπληρωτή διοικητή του ΓΝ Λαμίας Γιώργο Καραβάνα. Στην 6η θέση βρίσκεται ο Δημητρέλος Χρήστος και στην 7η ο Καραβάνας Γεώργιος.

Εκτός της τελικής 7άδας ο νυν διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Γρηγόρης Βλαχάκης, που ήρθε 8ος στην τελική σειρά κατάταξης (με 1329,83 μόρια).

ΟΙ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΕΣ

Πρώτη για υποδιοικήτρια στην 5η ΥΠΕ αναδείχθηκε η Μαρία Μήτσιου, δεύτερος ο Αθανάσιος Τσάτσος και τρίτος ο Βασίλειος Στασινόπουλος.

Εφημερίδα Ελευθερία / Ν.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες