ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου βραβεύεται με Χρυσό Βραβείο στα Education Leaders Awards 2024

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου έλαβε το Χρυσό Βραβείο (GOLD AWARD) για τη συμμετοχή του στην ομάδα σχολείων που υλοποίησαν το πρόγραμμα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», κατά τα σχολικά έτη 2023 και 2024. Το βραβείο απονεμήθηκε στην κατηγορία «Online & Εκπαίδευση Εξ Αποστάσεως στη Δημόσια Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση», στα πλαίσια των “Education Leaders Awards 2024”.

Η διάκριση αυτή αποτελεί τιμή για το 4ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου και ενισχύει την αφοσίωσή του στην παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», που υλοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Εργαστήριο Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α (https://www.edivea.org/) του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, υπό την επιστημονική καθοδήγηση του καθηγητή Παναγιώτη Αναστασιάδη, αγκαλιάστηκε θερμά από το σχολείο. Η υλοποίηση του προγράμματος στο σχολείο συντονίστηκε με αφοσίωση και επαγγελματισμό από τις εκπαιδευτικούς Κατσουπέρη Γιολάντα, Κουτάλου Χριστίνα και Μπλάκου Θεοδώρα.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν πάνω από 1500 μαθητές και 120 εκπαιδευτικοί από 11 χώρες, καταφέρνοντας να επιτύχουν αυτή τη σημαντική διάκριση. Εκ μέρους όλων των συνεργατών του Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α, εκφράστηκαν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Η τελετή απονομής των Education Leaders Awards 2024 πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, με την παρουσία περισσότερων από 250 υψηλόβαθμων στελεχών της εκπαίδευσης, εκπροσώπων φορέων, πανεπιστημίων, επαγγελματιών και εκπροσώπων του Τύπου. Οι καλεσμένοι επαίνεσαν την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων, αναδεικνύοντας την αριστεία στον τομέα της εκπαίδευσης.

Τα Education Leaders Awards διοργανώνονται για 9η συνεχόμενη χρονιά, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις εκπαιδευτικές μονάδες και δραστηριότητες, καθώς και τον Εκπαιδευτικό της Χρονιάς, με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας στην ψηφιακή εποχή. Συνολικά, διακρίθηκαν 75 εκπαιδευτικές μονάδες και εκπαιδευτικοί στον δημόσιο τομέα και 63 στον ιδιωτικό τομέα, από ένα ευρύ φάσμα υποψηφιοτήτων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες