ΛΑΡΙΣΑ

Αλλαγή ηγεσίας στον Ροταριανό Όμιλο Λάρισας Ανατολικής (φωτό)

Σε πανηγυρικό κλίμα διεξήχθη χθες 4/7 στο roof garden του ξενοδοχείου Metropol η αλλαγή ηγεσίας του Ροταριανού Ομίλου Λάρισας Ανατολικής.

Η Πρόεδρος Κατσαούνη Ελένη κάνοντας τον απολογισμό της ροταριανής χρονιάς 2023-2024 ανέφερε τις δράσεις του Ομίλου ( διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας σε 10 πλημμυροπαθή χωριά της Θεσσαλίας, με τη συνδρομή πολλών ροταριανών ομίλων της 2475 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ & του Διοικητή της Δημήτρη Μπέκου, επίπλωση 2 σπιτιών και επιταγές τροφίμων σε 5 οικογένειες στο πλημμυροπαθές χωριό Βασιλί Φαρσάλων με τη βοήθεια των ροταριανών ομίλων Κύπρου « ΦΑΜΑΓΚΟΥΣΤΑ» και Γαλλίας & ,ζωοτροφές για κατοικίδια-γάτες, σκύλους- στο πλημμυροπαθές χωριό Κεραμίδι Τρικάλων, προσφορά κλινοσκεπασμάτων & ειδών υγιεινής στη δομή κακοποιημένων γυναικών και στη δομή αστέγων του Δ.Λαρισαίων και τέλος δωρεά 3 απινιδωτών στο 3ο Δ.Σ.Γιάννουλης,στο Δ.Σ.Φαλάνης και στο Γυμνάσιο & Λύκειο Φαλάνης με την αρωγή της 2475 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ και των ροταριανών ομίλων Κύπρου :Λευκωσίας, Λευκωσίας Ασπέλια, Λευκωσίας Λήδρα,& Κερύνειας) και στη συνέχεια υποδέχθηκε στην μεγάλη οικογένεια του Ρόταρυ ένα νέο μέλος την κ. Βαζιτάρη Βασίλεια, ψυχολόγο στο επάγγελμα.

Ακολούθησε ως είθισται η αλλαγή σκυτάλης της Προεδρίας από την απερχόμενη Πρόεδρο κ. Κατσαούνη Ελένη στον νέο Πρόεδρο Γιαμουρίδη Αριστείδη, ο οποίος στην ομιλία του έθεσε τους στόχους της νέας ροταριανής χρονιάς και παρουσίασε το καινούριο Δ.Σ. του Ομίλου το οποίο αποτελείται από:

Πρόεδρος Γιαμουρίδης Αριστείδης, Αντιπρόεδρος Αποστολόπουλος Φοίβος, Γραμματέας Κουφογιάννης Βασίλειος, Ταμίας Ευσταθίου Νίκος, Κοσμήτορας Βασιλόπουλος Βασίλειος, Ειδικός Γραμματέας Παλέτας Ιωάννης, Μέλη Πεχλιβανίδης Παντελής, Κρυστάλλη Ήβη-Μαρία.

Η βραδιά συνεχίστηκε σ’ ένα υπέροχο ροταριανό κλίμα συναδέλφωσης και διασκέδασης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες