ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Κατέθεσαν μηνύσεις Παπαπέτρος και Βενέτης στον “ανεξέλεγκτο” Μπέο- Οργή για τις συκοφαντίες

Ο Χρήστος Βενέτης πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας καθυβρίζεται δημόσια από τον Αχιλλέα Μπέο γιατί πραγματοποίησε μετρήσεις στις ακτές του Παγασητικού για φυτοφάρμακα και βαρέα μέταλλα. Σήμερα ο κ. Βενέτης, που είναι και δημοτικός σύμβουλος της Συμμαχίας για τον Βόλο κατέθεσε μήνυση, με τον επικεφαλής της παράταξης κ. Νίκο Παπαπέτρο.

“Ως πότε θα ανεχόμαστε να καθυβρίζονται χυδαία από έναν ανεξέλεγκτο αιρετό οι επιστήμονες της πόλης την στιγμή που υπηρετούν το λειτούργημα τους; Αναρωτήθηκε ο κ. Παπαπέτρος και δήλωσε πως ο κ. Βενέτης και ο ιατρικος κόσμος της πόλης
έπραξε το αυτονόητο: με αίσθημα ευθύνης παρήγγειλε ανεξάρτητη μελέτη για τα νερά του Παγασητικού. Καθυβρίζεται από τον άνθρωπο που θεώρησε ότι εγγυοδοσία για την καταλληλότητα των νερών του Παγασητικού προς λουόμενους, επαγγελματίες, επισκέπτες είναι η προσωπική του βουτιά στην πλαζ Αλυκών. Επισημάναμε εδώ και καιρό ότι οι συμπεριφορές στις οποίες έχει εθιστεί ο ανέλεγκτος δήμαρχος έχουν τελειώσει. Θα λογοδοτήσει για όσα κάνει και λέει. Εμείς δε χρειαζόμαστε ύβρεις και τέτοιου τύπου συμπεριφορές. Τις απαντήσεις θα τις λαμβάνει εκεί που πρέπει”, δήλωσαν οι κ.κ Παπαπέτρος και Βενέτης.

Πηγή: gegonota.news

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες