ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Θρίλερ στο κέντρο του Βόλου – Ταμπουρωμένος άνδρας με μαχαίρι

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι στο κέντρο του Βόλου και συγκεκριμένα σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Κοραή με Αναλήψεως.

Σύμφωνα με τα όσα καταγράφει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr ένας τοξικομανής κρατώντας μάλιστα μαχαίρι κυνηγούσε ένα ζευγάρι μεσήλικων που εκείνη την ώρα ήταν σε διαδικασία μετακόμισης. Έντρομοι οι ένοικοι προσπάθησαν να τον αποφύγουν και ευτυχώς γλίτωσαν τα χειρότερα αφού φοβήθηκαν κυριολεκτικά για την ζωή τους.

Από τις φωνές και το κυνηγητό που ακολούθησε σηκώθηκε στο πόδι όλη η γειτονιά. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία με δυο περιπολικά και αστυνομικοί της ομάδας Δίας να φτάνουν άμεσα. Μάλιστα ο τοξικομανής ο οποίος διαμένει σε υπόγειο διαμέρισμα της πολυκατοικίας κλειδαμπαρώθηκε στο διαμέρισμα του με τις αστυνομικές δυνάμεις να έχουν περικυκλώσει τους γύρω δρόμους προκειμένου να μην φύγει και να προχωρήσουν άμεσα στη σύλληψη του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες χτυπούσαν τη πόρτα του διαμερίσματος του οι αστυνομικοί και δεν έβγαινε. Μετά πήγαν στην οδό Κοραή για να μην βγει από το παράθυρο αλλά ούτε από εκεί και έχει έμεινε η αστυνομία στο σημείο μέχρι να φύγουν οι ένοικοι που μετακομίζουν για να μην βγει από το υπόγειο και τους επιτεθεί εκ νέου.

Οι αστυνομικοί παρέμειναν στο σημείο και αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία της μετακόμισης αποχώρησαν χωρίς να συλλάβουν τελικά τον τοξικομανή ο οποίος παρέμεινε κλειδαμπαρωμένος στο διαμέρισμα του αφού το ζευγάρι δεν επιθυμούσε να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες