ΛΑΡΙΣΑ

Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Λάρισας: «Είμαστε δεσμευμένοι στα συμφέροντα της πλειοψηφίας των εμπόρων»

Τους Λαρισαίους εμπόρους που στήριξαν τους υποψηφίους της με την ψήφο τους χαιρετίζει με ανακοίνωσή της η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Λάρισας. Ειδικότερα, όπως αναφέρει:

“Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες μικρούς εμπόρους-αυτοαπασχολούμενους, που με την ψήφο τους αύξησαν τη δύναμη της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων Λάρισας σε αριθμό ψήφων αλλά και αντιπροσώπων για την ομοσπονδία εμπορικών συλλόγων, στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν(425 ψηφοι από 342 και 13 αντιπροσώπους από 10).

Η στήριξη του ψηφοδελτίου μας στέλνει μήνυμα αγώνα ενάντια στη φοροληστεία, την ακρίβεια που καλπάζει στο σπίτι και στο μαγαζί. Ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές που µας αναγκάζουν να βάζουµε βαθιά το χέρι στην τσέπη και αφήνουν στο απυρόβλητο την κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων.

Ο δρόμος για να ξεπεραστεί ο αρνητικός συσχετισμός που παραμένει στον Εμπορικό Σύλλογο, είναι αυτός της μαζικότερης συμμετοχής μας στην πάλη για να απαντήσουμε συλλογικά στην ολομέτωπη επίθεση που δεχόμαστε. Δεν ψάχνουμε να βρούμε “σωτήρες”, ούτε συμβιβαζόμαστε με τη λογική του “εφικτού” και “ρεαλιστικού”. Οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων Λάρισας θα σταθούν με συνέπεια ευθύνης στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων και στην ανάδειξη των πραγματικών προβλημάτων μας. θα συνεχίσουμε και μετά τις εκλογές, να διεκδικούμε και να παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο, που να ανταποκρίνεται στη σύγχρονες ανάγκες μας.

Εμείς θα συνεχίσουμε, με θεμέλιο την εμπειρία μας από τις κινητοποιήσεις που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια για να οργανώσουμε καλύτερα τις επόμενες, που έτσι και αλλιώς θα γίνουν αναγκαία μπροστά στην επιδείνωση των προβλημάτων που διαφαίνεται. Είμαστε δεσμευμένοι σε ένα πλαίσιο αιτημάτων που ανταποκρίνεται στα συμφέροντα της πλειοψηφίας των εμπόρων α/α της πόλης μας και θα το διεκδικήσουμε με αγώνες. Σας θέλουμε μαζί μας στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας”!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις