ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη συνάντησή του Χάρη Δούκα με φίλους του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα: «Να γίνουμε η ψυχή της δημοκρατικής παράταξης»

Στην πόλη της Λάρισας βρέθηκε απόψε, το βράδυ του Σαββάτου ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Χάρης Δούκας, στην πρώτη του επίσκεψη στη Λάρισα ως υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, όπου συναντήθηκε με φίλους και υποστηρικτές του σε γνωστό καφέ στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Νωρίτερα ο κ. Δούκας είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Δημήτρη Κουρέτα, στο πλαίσιο της οποίας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αναφορικά με τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλία, τα έργα ορεινής υδρονομίας, καθώς και το νέο μοντέλο διαχείρισης κρίσεωνσ στο νέο Κέντρο Πολιτικής Προστασίας.

«Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στη Λάρισα, σε μια ζωντανή περιοχή, που έχει έναν πρωτογενή τομέα που όμως, ακόμα και σήμερα, μετά την πολύ μεγάλη καταστροφή, δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει συνθήκες ανασυγκρότησης», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Δούκας.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ξεκινά από εδώ την προεκλογική του καμπάνια για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ με σκοπό να δώσει το παράδειγμα ότι «περιοχές όπως η συγκεκριμένη, που είναι πολύ σημαντική και για τη χώρα και για τον πρωτογενή τομέα, πρέπει γρήγορα να ανασυνταχθούν, να γίνουν η Λάρισα και η Θεσσαλία ανθεκτικές και βιώσιμες».

«Αυτό είναι το μήνυμα για τον χώρο μας», τόνισε στη συνέχεια. «Να μπορέσουμε γρήγορα να μετασχηματίσουμε το ΠΑΣΟΚ και να το κάνουμε την ψυχή τη δημοκρατικής παράταξης, για να μπορέσουμε να κυβερνήσουμε στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Ο Δήμαρχος Αθηναίων εξήγησε έπειτα ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής έκανε μια προσπάθεια, χωρίς ωστόσο να πετύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και να καταφέρει να πείσει ότι αποτελεί μια ξεκάθαρη κυβερνητική επιλογή για την προοδευτική διακυβέρνηση χώρας. «Αυτό διακυβεύεται σε αυτές τις εκλογές. Το δίλημμα είναι εάν θα μείνουμε στάσιμοι, αν θα κάνουμε πολύ μικρά βήματα μπροστά ή μεγάλα άλματα», υπογράμμισε.

Στην ομιλία του έπειτα προς μέλη και φίλους του κόμματος και αναλύοντας τα μηνύματα των ευρωεκλογών του προηγούμενου μήνα, ο κ. Δούκας τόνισε πως «πολιτικοί και πολιτική είναι στον “πάτο” κατά την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη», ενώ «ο κόσμος γύρισε την πλάτη, γιατί αυτοί δεν απαντούν στα προβλήματά του».

Ο ίδιος έκανε τέλος λόγο για «συνθήκη συμμετοχικού σοκ», τονίζοντας: «τι θέλουμε λοιπόν να κάνουμε εμείς; Πρέπει να αλλάξουμε, να ξαναδούμε στα σοβαρά τι σημαίνει ηγεσία, συλλογική ευθύνη, όργανα, θεσμοί και διαδικασίες».

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες