ΛΑΡΙΣΑ

Εμπορική Συμμαχία: Με αίσθημα ευθύνης δεσμευόμαστε να αγωνιστούμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε

Σε ευχαριστήρια ανακοίνωση η παράταξη Εμπορική Συμμαχία αναφέρει τα εξής για τις εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας: ”Με το πέρας της εκλογικής διαδικασίας του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, αισθανόμαστε την ανάγκη κατ΄αρχάς να ευχαριστήοουμε όλους τους συναδέλφους εμπόρους κι επαγγελματίες που συμμετείχαν σ’ αυτή.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους συναδέλφους που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την ημέρα προκήρυξης των εκλογών, καταφέραμε να συγκροτήσουμε ένα αξιόλογο και αξιόμαχο ψηφοδέλτιο και να επικοινωνήσουμε τις θέσεις μας και τη φιλοσοφία μας στον εμπορικό κι επιχειρηματικό κόσμο της πόλης μας.

Οι συνάδελφοι μας εμπιστεύτηκαν, δίνοντάς μας δύο έδρες στο νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, μία έδρα στην ελεγκτική επιτροπή και δέκα έδρες στην Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας.

Με αίσθημα ευθύνης δεσμευόμαστε να αγωνιστούμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε για να είναι το αύριο καλύτερο από το σήμερα, μέσα στα όργανα διοίκησης αλλά και με δυναμικούς αγώνες σε όποιο επίπεδο και με όποιο τρόπο κριθεί αναγκαίο.

Σ’ αυτή μας την προσπάθεια ζητάμε τη συμμετοχή και την αρωγή της καθεμιάς του καθενός σας, για να πετύχουμε όλοι μαζί τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες