ΛΑΡΙΣΑ

Κόκκαλης: ”Η τεκμαρτή φορολόγηση «καταβροχθίζει» και πληθώρα επιδομάτων για τους ελεύθερους επαγγελματίες”

«Με την παράλογη φορολογία της τεκμαρτής φορολόγησης για τους ελεύθερους επαγγελματίες, η κυβέρνηση επιφυλάσσει διπλή ζημιά: Όχι μόνον έναν υπέρογκο και άδικο φόρο, αλλά και την απώλεια πληθώρας επιδομάτων» τονίζει σε δήλωσή του ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Ο κ. Κόκκαλης στη δήλωσή του εξηγεί πως «η τεκμαρτή φορολόγηση «καταβροχθίζει» επιδόματα όπως των τέκνων, των βρεφονηπιακών σταθμών, καθώς και τη βεβαίωση του ευάλωτου δανειολήπτη. Όλα αυτά πλέον θα αποτελούν παρελθόν.

Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε προεκλογικά μείωση της φορολογίας, αλλά μετεκλογικά ψήφισε έναν άδικο φορολογικό νόμο, ο οποίος έρχεται να ισοπεδώσει τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Η ζημιά δυστυχώς είναι διπλή και απειλεί με αφανισμό τη ραχοκοκαλιά του παραγωγικού ιστού της χώρας μας.

Η πλέον επικίνδυνη κυβέρνηση δείχνει με ισχυρή δόση υπεροψίας πως δεν κατάλαβε τίποτε από το αποτέλεσμα των πρόσφατων ευρωεκλογών, δεν έλαβε κανένα απολύτως μήνυμα που της έστειλε η κοινωνία.

Αντ’ αυτού κωφεύει και αδιαφορεί στην κραυγή αγωνίας των μικρομεσαίων, κάτι που εξάλλου απέδειξε περίτρανα και με την αύξηση του ΦΠΑ στον καφέ, με τον άδικο διαχωρισμό καθήμενων και take away, ο οποίος βολεύει μόνον τις μεγάλες αλυσίδες» κατέληξε.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες