ΛΑΡΙΣΑ

Στη φυλακή ανήλικος που «άνοιγε» αυτοκίνητα στον Τύρναβο

Συνελήφθη, χθες Κυριακή το πρωί σε περιοχή του Δήμου Τυρνάβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας ανήλικος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τρεις τετελεσμένες περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής από οχήματα.

Ειδικότερα, ο δράστης, προχθές Σάββατο, το βράδυ σε περιοχή του Τυρνάβου, εισήλθε σε ανασφάλιστο σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας αλλοδαπού, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι από το εσωτερικό, ενώ επιπλέον, την 12-05-2024 το βράδυ, αφαίρεσε από το προαναφερόμενο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στον ίδιο χώρο, ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.350 ευρώ καθώς και χρυσαφικά-κοσμήματα (δύο χρυσές βέρες, μονόπετρο και χρυσή καδένα).

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης, βραδινές ώρες της 22-05-2024 και βραδινές προς μεταμεσονύχτιες ώρες της 15/16-06-2024 σε περιοχή του Τυρνάβου, διέπραξε ακόμη δύο περιπτώσεις κλοπής από ανασφάλιστα σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ημεδαπών, αφαιρώντας από το εσωτερικό αυτών το συνολικό χρηματικό ποσό των 27 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες