ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αδιανόητο θράσος: Λαρισαίες ζήτησαν από την Πυροσβεστική να κατεβάσει διαφημιστική αφίσα του Οικονομόπουλου για να την πάρουν σπίτι τους (βίντεο)

Το ότι έχει φανατικούς φίλους στη Λάρισα ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος φάνηκε πριν λίγες ημέρες όταν έγινε πραγματικός πανζουρλισμός στην συναυλία που έδωσε στην πόλη μας.

Ότι όμως μια παρέα κοριτσιών θα έφτανε στο σημείο να καλέσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας για να ζητήσουν από τους πυροσβέστες να έρθουν στο κέντρο της πόλης για να κατεβάσουν διαφημιστική αφίσα του Οικονομόπουλου έτσι ώστε να την πάρουν σπίτι τους, ξεπερνάει κάθε όριο λογικής.

Και εφόσον φυσικά έλαβαν αρνητική απάντηση από τον Πυροσβέστη ο οποίος έμεινε… άναυδος, τελικά σκαρφάλωσαν στην κολόνα, την κατέβασαν και την πήραν μαζί τους… καμαρώνοντας για το κατόρθωμά τους στο Tik Tok!

Δείτε το βίντεο: 

@irene_efthimiou Ολα για εναν Νικο γινονται❤️ @Nikos Oikonomopoulos OFFICIAL #psuxologos #oikonomopoulos #foryoupage #foryourpage #mpesfypgamw ♬ πρωτότυπος ήχος – Ειρήνη Ευθυμίου🤍

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες