ΛΑΡΙΣΑ

Επιμελητήριο Λάρισας: Συνάντηση με διοργανωτές «Global International Outdoor Brands Conference»

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι το Γραφείο Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Κίνα συναντήθηκε στις 9.7.2024 κατόπιν αιτήματος της κινεζικής πλευράς, με την Διευθύνουσα Σύμβουλο Παγκόσμιας Συνεργασίας της κινεζικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών «ZR Brilliance International Culture Group», κα Chen Annie, η οποία έχει αναλάβει την προετοιμασία του εν θέματι Συνεδρίου.

Βασικός οργανωτής του Συνεδρίου είναι η κινεζική επιχείρηση ειδών υπαίθρου «Toread Holding Group Co., Ltd.» (https://www.toread.com.cn/Public/static/src/toread_en/index.html#/Index), η οποία, σύμφωνα με την κα Chen, είναι και η παλαιότερη κινεζική επιχείρηση του τομέα (έτος ίδρυσης: 1999). Από το 2005 και μετά, η εταιρεία έχει αναπτύξει οικολογικό και περιβαλλοντικό προφίλ, εξοπλίζοντας διάφορα συναφή προγράμματα, ανά τον κόσμο.

Βασικός στόχος του Συνεδρίου είναι η δικτύωση ομοειδών επιχειρήσεων, τόσο της Κίνας, όσο και του εξωτερικού, προκειμένου διερευνηθούν δυνατότητες αμοιβαίως επωφελούς συνεργασίας. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Πεκίνο και θα διαρκέσει δύο (2) ημέρες. Προς το παρόν, προγραμματίζεται για την περίοδο τέλος Οκτωβρίου-αρχές Νοεμβρίου 2024.

Σύμφωνα με την κα Chen, η προετοιμασία βρίσκεται ακόμα σε πολύ αρχικό στάδια και, προς το παρόν, γίνονται διερευνητικές επαφές, ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχει ικανοποιητικό ενδιαφέρον επιχειρήσεων του εξωτερικού να συμμετάσχουν στο Συνέδριο. Σημειώνεται ότι, σε απάντηση ερωτήματός μας, η ανωτέρω ανέφερε ότι, κατά πάσα πιθανότητα, οι διοργανωτές του Συνεδρίου πρόκειται να καλύψουν μέρος των εξόδων των συμμετεχόντων (από την μέχρι τώρα εμπειρία μας, ενδεχομένως καλυφθούν έξοδα διαμονής και σίτισης). Στο Συνέδριο καλούνται να συμμετάσχουν παραγωγικές επιχειρήσεις, χονδρέμποροι και κλαδικοί φορείς του τομέα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με την κα Chen (e-mail: huachen.zrhc@foxmail.com), κοινοποιώντας, παράλληλα, κάθε επικοινωνία στο Γραφείο Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Κίνα – Greek Trade Office in Beijing <ecocom-beijing@mfa.gr> και στο Επιμελητήριο Λάρισας – info@larcci.gr προκειμένου παρακολουθούν την εξέλιξη του θέματος και ενδεχομένως να παρέμβουν εάν και όπου απαιτηθεί.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες