Life & Style

Ήρθε η μέρα που περίμεναν: Τρισευτυχισμένοι Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης, 2 χρόνια μετά το γάμο τους, μεγάλες χαρές

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ενώθηκαν στις 9 Ιουλίου του 2022 με τα ιερά δεσμά του γάμου, στον ιερό ναό του Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσαρνα, με έξι κουμπάρους.

Η νύφη πέταξε το βαρύ και πολύ μακρύ νυφικό της και το πέπλο της, φόρεσε ένα άλλο πολύ πιο σέξι και μίνιμαλ νυφικό και παντρεύτηκε… ξανά τον καλό της, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης σαν να βρίσκονταν οι δυο τους στο Χόλιγουντ.

Ο Μάριος Καπότσης λίγο πριν συναντήσει τη νύφη, έζησε τις τελευταίες στιγμές ως εργένης, με μαντινάδες και χορούς, δίπλα στον πεθερό του Λευτέρη Πανταζή ενώ οι 200 καλεσμένοι τους έζησαν το απόλυτο πάρτι!

Οι δυο τους βρέθηκαν στην Κρήτη περίπου μια εβδομάδα νωρίτερα προκειμένου να οργανώσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου και κατάφεραν να ετοιμάσουν τα πάντα στην εντέλεια.

Η νύφη ακολούθησε το έθιμο και άφησε τον Μάριο Καπότση να περιμένει λίγη ώρα στα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ όταν τελικά έφτασε, εκείνος την περίμενε κρατώντας την ανθοδέσμη.

Είχαν επιλέξει να μην βρεθούν τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφοι σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή τους, ωστόσο, μέσα από τα social media των καλεσμένων τους διέρρευσαν αρκετά στιγμιότυπα.

Το πάρτι με ΛεΠα και Φουρέιρα

Μετά την τελετή, οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν στο beach bar για το γαμήλιο πάρτι. Λίγη ώρα μετά, έφτασαν και οι νεόνυμφοι και έκαναν είσοδο μέσα από πυροτεχνήματα.

Το πάρτι ξεκίνησε με τον πατέρα της νύφης, Λευτέρη Πανταζή, να ανεβαίνει στη σκηνή και να αφιερώνει μερικά από τα πιο ερωτικά τραγούδια του στην κόρη του και τον σύζυγό της και λίγο μετά να ξεσηκώνει τους καλεσμένους με τις επιτυχίες του. Αμέσως μετά, η Ελένη Φουρέιρα πήγε το μικρόφωνο και όλοι έδειχναν να περνούν φανταστικά.

Στο κέφι του πάρτι συνέβαλε πολύ και ο Dj Valentino, προσωπικός φίλος της νύφης ο οποίος «έντυσε» μουσικά το λαμπερό γαμήλιο event φτάνοντάς το να ολοκληρωθεί στις 6 το πρωί.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες