ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Ημερίδα Διαβούλευσης για την 1η Αναθεώρηση του ΣΔΚΠ

Η Γενική Διεύθυνση Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Υδάτων Θεσσαλίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, διοργανώνουν Ημερίδα Διαβούλευσης µε θέμα:

«1η Αναθεώρηση του Σχεδίου Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος Θεσσαλίας (EL08)», με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση του κοινού και την καταγραφή απόψεων.

Η ημερίδα διαβούλευσης θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17/07 και ώρα 09:30 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο «Χατζηγιάννειο» (Ρούσβελτ 59), στη Λάρισα, & Διαδικτυακά μέσω ζωντανής αναμετάδοσης στο Facebook και το YouTube.

  • Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής
  • Κατά την ολοκλήρωση της εγγραφής, αποστέλλονται οδηγίες για τη διαδικτυακή σύνδεση.
  • Για τη διευκόλυνση της ροής της ημερίδας διαβούλευσης, θα είναι εφικτή η υποβολή σχολίων γραπτώς μέσω της σχετικής δυνατότητας που προσφέρουν το Youtube και το Facebook. Τα σχόλια θα μεταφέρονται προφορικά από το συντονιστή προς απάντησή τους από το πάνελ. Αν προτίθεστε να πάρετε τον λόγο προφορικά, παρακαλούμε, για τεχνικούς λόγους (έλεγχο της σύνδεσής σας κλπ.), να μας ενημερώσετε σχετικά εκ των προτέρων στο email diavoulefsi@sympraxis.eu. Σε κάθε περίπτωση, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μπορείτε να ζητήσετε τον λόγο χρησιμοποιώντας τα προαναφερθέντα μέσα επικοινωνίας.
  • Για να υποβάλετε τα σχόλια σας στην ιστοσελίδα δημόσιας διαβούλευσης του έργου, πατήστε εδώ
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες