ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Επιστρέφονται τα χρήματα στους Λαρισαίους θεατές της παράστασης που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω κακοκαιρίας – Η ανακοίνωση του θεάτρου

Τα χρήματά τους πίσω αναμένεται να λάβουν οι Λαρισαίοι θεατές της παράστασης «Διάλεξε το θάνατό σου αγάπη μου», η οποία ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη Τετάρτη 3 Ιουλίου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, χωρίς ωστόσο να ολοκληρωθεί λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την πόλη, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τις έντονες διαμαρτυρίες των θεατών.

Αιτία του παραπάνω σκηνικού, όπως είχε αναδείξει το onlarissa.gr, στάθηκε η άρνηση της παραγωγής να επιστρέψει τα χρήματα στους θεατές για την παράσταση που δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν ολόκληρη, γεγονός για το οποίο είχε μάλιστα κληθεί και η Αατυνομία, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του θεάτρου «Κάτια Δανδουλάκη»:

«Η κα Κάτια Δανδουλάκη ενημερώνει το αγαπητό κοινό της Λάρισας – όπου δυστυχώς πρόσφατα δεν ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη παράσταση ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ λόγω πυκνής βροχόπτωσης – πως παρά τις εντατικές προσπάθειες να βρεθεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής της, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Για αυτόν τον λόγο, θα πραγματοποιηθεί επιστροφή των χρημάτων. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν σχετικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση, είμαστε στην διάθεσή σας για ο,τιδήποτε χρειαστείτε σχετικά και ευχόμαστε να σας έχουμε κοντά μας, την επόμενη φορά.»

Δείτε την ανακοίνωση:

Δείτε φωτογραφίες από το περιστατικό:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες