ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ικανοποίηση Κ. Γουργιώτη από την συνάντηση με την Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Συρεγγέλα για το Επιμελητήριο Λάρισας

Με τη Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Μαρία Συρεγγέλα συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη στην Αθήνα στα Γραφεία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, ο υποψήφιος για την προεδρία στο Επιμελητήριο Λάρισας κ. Κωνσταντίνος Γουργιώτης.

Ο κ. Γουργιώτης παρουσίασε στο επιφανές στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος τις θέσεις της παράταξής του, «Νέας Επιμελητηριακής Δράσης», η οποία είχε την στήριξη της Ν.Δ. και στις προηγούμενες εκλογές του Επιμελητηρίου.

Από την πλευρά της, η κα. Συρεγγέλα εστίασε στην ανάγκη να υπάρξουν ευρύτερες συναινέσεις στον χώρο ενόψει των εκλογών του Δεκεμβρίου, δεδομένου ότι η Νέα Δημοκρατία σε κεντρικό επίπεδο δε θα προχωρήσει σε κομματικές στηρίξεις.

Ο κ. Γουργιώτης συμφώνησε με την κα Συρεγγέλα να παραμείνει ανοιχτός ειλικρινής δίαυλος επικοινωνίας με κοινό στόχο τη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, πέρα και πάνω από στρεβλώσεις και αναληθή δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες