ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

«Μάγεψε» το κοινό της Λάρισας ο Γιάννης Κότσιρας σε μία μοναδική συναυλία στην κατάμεστη πλατεία της Νίκαιας (φωτό – βίντεο)

«Πλημμύρισε» από κόσμο απόψε, το βράδυ της Πέμπτης η πλατεία της Νίκαιας για τη συναυλία του αγαπημένου καλλιτέχνη, Γιάννη Κότσιρα. Ο τραγουδιστής, συνοδευόμενος από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών, μετά τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις του σε κεντρικές σκηνές της πρωτεύουσας και με ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ στις αποσκευές του, ξεκίνησε την καλοκαιρινή του περιοδεία.

Το φετινό καλοκαίρι ο Γιάννης Κότσιρας, έχοντας στο πλάι του για δεύτερη χρονιά την ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, Μυρτώ Βασιλείου, αλλά και τη Δήμητρα Μπουλούζου, σταθερή συνεργάτιδά του τα τελευταία έξι χρόνια, ετοίμασε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις.

Παλιά και αγαπημένα, αλλά και ολοκαίνουρια τραγούδια από τον νέο του κύκλο τραγουδιών «Παράθυρο στο άπειρο», σε μουσική Μανώλη Ανδρουλιδάκη, πάνω σε στίχους και ποιήματα του Άλκη Αλκαίου.
Ένα πρόγραμμα που όπως πάντα είχε στόχο τη γνήσια διασκέδαση, αλλά και τις στοχευμένες αναφορές στο αυθεντικό λαϊκό τραγούδι.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες