ΛΑΡΙΣΑ

Συνάντηση Συρεγγέλα – Παπαλέξη

Από τον υποψήφιο για την προεδρία του επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δημήτρη Παππαλέξη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 11/7 στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα μεταξύ του επικεφαλής της παράταξης ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ κο Δημήτρη Παπαλέξη με τηνΓραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κα Μαρία Συρεγγέλα.

Στην συνάντηση της κας Συρεγγέλα με τον κοΠαπαλέξη συζητήθηκε ο τρόπος αντιμετώπισης τηςΝέας Επιμελητηριακής Δράσης, συνδυασμός ο οποίος διακαώς προσβλέπει στην στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Από την πλευρά του ο κ. Δημήτρης Παπαλέξης, πρότεινε στην Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Μαρία Συρεγγέλα την εισχώρηση του κουΓουργιώτη και των υποψήφιων του στην ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ με στόχο την Προεδρία του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Η κα Συρεγγέλα ενέκρινε και προκρίνει την πρόταση του κου Παπαλέξη και υποστηρίζει ότι η κάθοδος ενός και μόνο συνδυασμού για το Επιμελητήριο Λάρισας αποτελεί κύριο στόχο για τη Νέα Δημοκρατία.

Στη συνέχεια πληροφορηθήκαμε τη συνάντηση της Γενικής Γραμματέως ΠΕ της ΝΔ με τον κο Κων. Γουργιώτη, στον οποίο η κα Συρεγγέλα ανακοίνωσε την θέση του κόμματος και την απόλυτη υποστήριξη στο πρόσωπο του κου Δημήτρη Παπαλέξη, ως ο έχων την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίαςκαι ως τον πιο έμπειρο σε θέματα Επιμελητηριακής Διοίκησης, καθότι διετέλεσε επί επτά συναπτά έτη Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας και είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του Επιμελητηρίου Λάρισας με τον συνδυασμό ΕΠΑΝΕΚΚΙΝHΣΗ.»

***Σε ορθή επανάληψη που ακολούθησε του πρότερου δελτίου τύπου, διευκρινίζεται πως η συνάντηση της κας Μαρίας Συρεγγέλα με τον κο Δημήτρη Παπαλέξη έγινε σε προγενέστερο χρόνο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις