Viral

Όλοι «καρφώθηκαν» στα πόδια της: Η πανέμορφη σύζυγος του Θάνου Πλεύρη εμφανίστηκε έτσι στο γήπεδο και μαγνήτισε τα βλέμματα

Θάνος Πλεύρης: Πρόσφατα, στο Α’ Δημοτικό Στάδιο Αργυρούπολης, διεξήχθη ένας φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας που διοργανώθηκε από τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και το Respect Cup, υπό την αιγίδα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης (Τμήμα Αθλητισμού) και του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου. Στον αγώνα συμμετείχαν αρκετά γνωστά πρόσωπα από την ελληνική showbiz και άλλοι επιφανείς καλεσμένοι.

Συμμετοχή του Θάνου Πλεύρη

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν και ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος εμφανίστηκε με γαλάζια αθλητική εμφάνιση και έδωσε τον καλύτερο εαυτό του στο γήπεδο. Στις κερκίδες βρέθηκε η σύζυγός του, Λένα Παπαθεολόγου, μαζί με τα δύο παιδιά τους, τη Νίκη και τον Κωνσταντίνο, για να τον υποστηρίξουν.

Οικογενειακή Παρουσία στο Γήπεδο

Η οικογένεια του Θάνου Πλεύρη φάνηκε να απολαμβάνει την εμπειρία, με τα παιδιά να έχουν μεγαλώσει αρκετά. Ο Θάνος Πλεύρης φαινόταν ιδιαίτερα χαρούμενος που είχε την οικογένειά του δίπλα του. Η Λένα Παπαθεολόγου τράβηξε τα βλέμματα με το ασπρόμαυρο μίνι φόρεμά της και τις πλατφόρμες της, προσδίδοντας λάμψη στην περίσταση.

Πρόσφατες Δημόσιες Εμφανίσεις

Πριν από λίγο καιρό, ο Θάνος Πλεύρης είχε εμφανιστεί ξανά δημόσια με τη σύζυγό του στο νυχτερινό κέντρο Nox. Εκεί, οι φωτογράφοι τους κατέγραψαν σε τρυφερές στιγμές. Το ζευγάρι τράβηξε την προσοχή τόσο κατά την είσοδό του στο μαγαζί όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, όπου διασκέδαζαν αγκαλιά.

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες