ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το “ευχαριστώ” με… τυροπιτάκια συγκινημένου τουρίστα σε αστυνομικό του ΤΜΔ Λάρισας και το  τσαντάκι με τις δεσμίδες 50ευρα 

O Αρχιφύλακας του ΤΜΔ Λάρισας, Δημήτρης Μπλάντας που υπηρετεί με απόσπαση στο ΑΤ Αερολιμένα Ηρακλείου εκτελώντας υπηρεσία πεζού τροχονόμου, μαζί με συνάδελφό του, βρήκε τσαντάκι με 4500 ευρώ, το οποίο και παρέδωσε αμέσως στον Αξιωματικό Υπηρεσίας.

Το τσαντάκι είχε χάσει ένας Γερμανός τουρίστας ο οποίος λίγο έλλειψε να βάλει τα κλάματα όταν του ανακοίνωσαν από την αστυνομία ότι βρήκαν τα χρήματά του. Άλλωστε μόλις είχε αφιχθεί στο νησί για τις διακοπές που τόσο ονειρευόταν.

Όπως, αναφέρει το patris.gr,ο μεσήλικας εκδρομέας είχε όνειρο του να πάει στο νησί που άκουγε από φίλους και γνωστούς, την Τρίτη το πρωί αφίχθη από την Γερμανία. Κατά την αποβίβασή του από το αεροσκάφος το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να βγει σε εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου, να καθίσει σε ένα παγκάκι και να πάρει μια ανάσα από κρητικό αέρα.

Μαζί είχε και τις αποσκευές του αλλά και ένα τσαντάκι – «χρηματοκιβώτιο», το οποίο περιείχε 4.450 ευρω! Ο Γερμανός στη βιασύνη του να χαρεί όσο το δυνατόν περισσότερο το νησί, πήγε στη συνέχεια να παραλάβει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για να πάει στο ξενοδοχείο του, ανατολικά του Ηρακλείου

Όμως, ξέχασε στο παγκάκι που είχε καθίσει το τσαντάκι με τις χιλιάδες ευρώ!

Τρεις τροχονόμοι του Α.Τ αερολιμένα, εκτελώντας υπηρεσία, είδαν το τσαντάκι στο παγκάκι και αποφάσισαν να το ελέγξουν για να δουν τι υπάρχει σε αυτό.

Έκπληκτοι είδαν τις δεσμίδες με τα 50ευρα.

Οι τρεις τροχονόμοι του αεροδρομίου πήγαν το τσαντάκι στο τμήμα και μετά από 40 λεπτά εμφανίστηκε ο κάτοχός του, σκασμένος από την αγωνία, για να κάνει δήλωση απώλειας.

Όταν οι αστυνομικοί του είπαν ότι έχουν το τσαντάκι με όλα τα χρήματα, εκείνος μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα.

Επέμενε να δώσει στους αστυνομικούς χρήματα, εκείνοι αρνήθηκαν και για να τους ευχαριστήσει τους κέρασε τυροπιτάκια, λέγοντας τους ότι αυτή θα είναι η καλύτερη ανάμνηση που έχει για το νησί.

«Η Λάρισα παντού και ξεχωρίζει!!!», γράφει στην σχετική ανάρτηση η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας: «Συγχαρητήρια στον Αρχιφύλακα του ΤΜΔ Λάρισας, Μπλάντα Δημήτριο, ο οποίος υπηρετεί με απόσπαση στο ΑΤ Αερολιμένα Ηρακλείου και εκτελώντας υπηρεσία πεζού τροχονόμου, μαζί με έτερο συνάδελφο, βρήκε τσαντάκι με 4500€ , το οποίο και παρέδωσε αμέσως στον Αξιωματικό Υπηρεσίας.

Η Λάρισα παντού και ξεχωρίζει!!!».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες