ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βόλος: Τους κλείδωσε έξω από το σπίτι τους – «Δική μου είναι η πόρτα ότι θέλω την κάνω»

Στην Εισαγγελέα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείο Βόλου οδηγήθηκε χθες, στο πλαίσιο του αυτοφώρου ένας 61χρονος κάτοικος Ν. Ιωνία Βόλου ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή, ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με ιδιαίτερο ταπεινωτικό λόγο και για ενδοοικογενειακή παράνομη βία κατά συρροή.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την δικογραφία, ο 61χρονος άντρας γύρισε στο σπίτι του έχοντας καταναλώσει αρκετά μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Άρχισε να βρίζει με εξαιρετικά βαριά λόγια και να απειλεί κατά της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας της επίσης 61χρονης συζύγου του. Στην συνέχεια άρπαξε ένα μπουκάλι κρασί κατευθυνόμενος προς την βεράντα του σπιτιού τους και συνέχισε την κατανάλωση.

Ο 39χρονος γιος του ζευγαριού, ακούγοντας όλη αυτή την φασαρία έφυγε από το σπίτι. Κάποια στιγμή αργότερα τηλεφώνησε στην μητέρα του και της πρότεινε να την πάει μια βόλτα να ηρεμήσει. Όταν οι δυο τους γύρισαν στο σπίτι βρήκαν την πόρτα κλειδωμένη, και ο κατηγορούμενος δεν τους άφησε να μπουν μέσα. Τότε κάλεσαν την αστυνομία, η οποία και τον συνέλαβε.

Όλα είναι ψέματα δήλωσε χθες στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος. «Δική μου είναι η πόρτα ότι θέλω την κάνω».

Δικαστήριο ανέβαλε για σήμερα για να μπορέσουν να παρουσιαστούν και οι μάρτυρες, διατηρώντας την κράτηση του κατηγορουμένου.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες