Life & Style

Ιωάννα Τούνη: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τους λόγους αποχής της από τα social media

Η Ιωάννα Τούνη φαίνεται ότι περνάει μια δύσκολη περίοδο, και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Πιο αναλυτικά, το πρωί της Δευτέρας 15/7 η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το οποίο θέλησε να εξηγήσει στους followers της τους λόγους για τους οποίους απέχει από τα social media.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη λέει στο βίντεο: «Σας είπα ότι το τελευταίο διάστημα συμβαίνει η απόλυτη ανακατωσούρα στη ζωή μου, οπότε χθες Κυριακούλα είπα να μου δώσω μια μέρα ρεπό. Πέρασα όλη μέρα στη θάλασσα, δεν έπιασα κινητό σχεδόν καθόλου, παρά μόνο για να μιλήσω λίγο με τον Δημήτρη και να δείξω το μωράκι, κατάλαβες. Λίγο χαλάρωσα, είμαι καλύτερα οπότε μπορούμε να ξεκινήσουμε ωραία, με διάθεση και ενέργεια την εβδομάδα μας».

Η γνωστή influencer έγραψε: «Χθες πέρασα – για πρώτη φορά – όλη τη μέρα σε μια παραλία Χαλκιδική με τον Πάρη, χωρίς να ασχολούμαι καθόλου με το κινητό… Χρειαζόμουν να ηρεμήσω λίγο ουσιαστικά, πράγμα που δεν κάνω ποτέ”».


Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις