ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Victoria Cinemas: Το πρόγραμμα για τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα στη Λάρισα

Βρείτε πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τα εισιτήριά σας στο www.victoria-cinema.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ 18/07 έως 24/07

Dolby Atmos- ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

H μοναδική επαναστατική τεχνολογία του Dolby Atmos στα Victoria Cinemas, κάνοντας την κινηματογραφική εμπειρία να ακούγεται σε όλες της τις διαστάσεις. 64 ηχεία για μια εντελώς αληθινή εμπειρία στα Victoria Cinemas!

Πώς θα σας φαινόταν τώρα να μπείτε σε μια κινηματογραφική αίθουσα στα Victoria Cinemas και να βιώσετε μια πραγματικά αληθινή εμπειρία ήχου; Όπως για παράδειγμα, παρακολουθώντας την ταινία, ξαφνικά να πιάνει καταιγίδα κι εσείς να ακούτε τις σταγόνες να πέφτουν κυριολεκτικά από τον ουρανό (άσχετα αν βρίσκεστε εντός κινηματογραφικής αίθουσας), σε τέτοιο σημείο που ενστικτωδώς θα κάνετε τη σκέψη «χρειάζομαι μια ομπρέλα επειγόντως»!

Μοναδική τεχνολογία

H μοναδική τεχνολογία ήχου Dolby Atmos αποδίδει οποιαδήποτε ηχητική εμπειρία με απόλυτη ακρίβεια και ρεαλιστικότατα, καθώς ο ήχος ταξιδεύει παντού μέσα στο χώρο της αίθουσας τρισδιάστατα, μέσω των 64 ξεχωριστών ηχείων που τοποθετούνται όχι μόνο μπροστά και γύρω από την αίθουσα αλλά και πάνω στην οροφή της.

Deadpool & Wolverine

ΠΡΟΒΟΛΕΣ DOLBY ATMOS
Τετάρτη 24/07 στις 19:45 και στις 22:15
Διάρκεια 127 λεπτά
Σκηνοθεσία: Shawn Levy
Ηθοποιοί: Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni, Matthew Macfadyen
Τα Marvel Studios παρουσιάζουν το σημαντικότερο μέχρι σήμερα λάθος τους…. την ταινία «Deadpool & Wolverine». O απαθής Γουέιντ Γουίλσον περιφέρεται ως απλός πολίτης. Έχει αφήσει πλέον πίσω του τις μέρες του ως ο πολυλογάς και αθυρόστομος μισθοφόρος, Deadpool. Όταν ο πλανήτης του αντιμετωπίζει μια υπαρξιακή απειλή, ο Γουέιντ πρέπει απρόθυμα να αναλάβει δράση μαζί με έναν ακόμα πιο απρόθυμο… απρόθυμο; Τον πλέον απρόθυμο; Πρέπει να πείσει έναν απρόθυμο Wolverine να… Σκατά! Οι περιλήψεις είναι τόσο ηλίθιες.

Trailer:

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ 2 (ΜΕΤΑΓΛ)

ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Καθημερινά 18/07 έως και 24/07 στις 19:30
Σκηνοθεσία: Kelsey Mann
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Κώστας Τερζάκης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βάσια Λακουμέντα, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Στεφανία Φιλιάδη, Σοφία Τσάκα, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Δημήτρης Σάρλος, Zoe Pre, NiVo (Νίκος Βουρλιώτης), Χρήστος Συριώτης, Βασίλης Μήλιος, Βασίλης Παπαστάθης, Γιάννης Υφαντής
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΙΑΠΩΝΙΑ & ΗΠΑ
Διάρκεια: 96 λεπτά
Οι φωνούλες μέσα στο κεφάλι της Ράιλι ξέρουν απέξω κι ανακατωτά το μυαλό που κουβαλά – φέτος, όμως, το καλοκαίρι, τα πάντα αλλάζουν όταν η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των Studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” μας συστήνει ένα νέο Συναίσθημα: την Ανησυχία. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Kelsey Mann, ο νέος χαρακτήρας θα φέρει τα πάνω κάτω στα κεντρικά. «Η Ανησυχία, μπορεί να είναι νέα προσθήκη στην ομάδα, αλλά δεν είναι από αυτούς που κάθονται στον πάγκο» σχολιάζει ο Mann. «Πράγμα που είναι απολύτως λογικό, αν σκεφτείς τι συμβαίνει στα μυαλά που κουβαλάμε όλοι μας».

Trailer:

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Καθημερινά 18/07 έως και 24/07 στις 21:30
Σκηνοθεσία: Jesse V. Johnson
Ηθοποιοί: Chris Petrovski, Nina Bergman, Aaron Eckhart, Alex Pettyfer, Olga Kurylenko
Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ, ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Διάρκεια: 98 λεπτά

Ο Μπεν Μαλόι (Άαρον Έκχαρτ) είναι ένας διαλυμένος άντρας. Πρώην αρχηγός επιχειρήσεων της CIA στην Ευρώπη, ο Μπεν βλέπει τον κόσμο του να γκρεμίζεται μετά τον τραγικό θάνατο της γυναίκας του, μίας πρώην μυστικού πράκτορα. Αλλά όταν λάβει κωδικοποιημένες πληροφορίες που υποδηλώνουν ότι ο θάνατος της γυναίκας του μπορεί να μην ήταν ατύχημα, ο Μπεν επιστρέφει στον σκοτεινό υπόκοσμο της ανατολικής Ευρώπης. Εκεί ενώνει τις δυνάμεις του με έναν πρώην αντίπαλο για να αποκαλύψει τη συνομωσία που μπορεί να ανατρέψει όλα όσα νόμιζε ότι γνώριζε για τη γυναίκα του και την Υπηρεσία στην οποία εργάστηκε για πάνω από 20 χρόνια.

Trailer: 

TWISTERS

ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Καθημερινά 18/07 έως και Τρίτη 23/07 στις 19:45
Σκηνοθεσία: Lee Isaac Chung
Ηθοποιοί: Sasha Lane, Daisy Edgar-Jones, Glen Powell, Katy O’Brian, Maura Tierney, Kiernan Shipka, David Corenswet
Είδος ταινίας: ΔΡΑΣΗ, ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Διάρκεια: 120 λεπτά

Αυτό το καλοκαίρι, το είδος της επικής ταινίας καταστροφής επιστρέφει με μία καταιγιστική, αγωνιώδη κινηματογραφική περιπέτεια στην καρδιά μιας από τις πιο καθηλωτικές και καταστροφικές δυνάμεις της φύσης.
Από τους παραγωγούς των ταινιών Jurassic, Χωρίς ταυτότητα και Ιντιάνα Τζόουνς έρχεται το Twisters, το νέο κεφάλαιο του επιτυχημένου Twister του 1996, σε σκηνοθεσία του Λι Άιζακ Τσανγκ. Στο Twisters πρωταγωνιστεί η Ντέιζι Έντγκαρ-Τζόουνς και ο Γκλεν Πάουελ ως δύο αντίθετες δυνάμεις που συνεργάζονται για να προβλέψουν και ίσως να δαμάσουν την τεράστια ισχύ των ανεμοστρόβιλων.
Η Έντγκαρ-Τζόουνς υποδύεται την Κέιτ Κούπερ, μία πρώην κυνηγό καταιγίδων που δεν μπορεί να ξεπεράσει μία παλιότερη τραγωδία που προκλήθηκε από ανεμοστρόβιλο. Τώρα πια μελετάει τα μοτίβα των καταιγίδων από την ασφάλεια του σπιτιού της στη Νέα Υόρκη, αλλά παρασύρεται ξανά σε ανοιχτές πεδιάδες από τον φίλο της, Χάβι, για να δοκιμάσουν ένα πρωτοποριακό σύστημα εντοπισμού. Εκεί, διασταυρώνεται με τον Τάιλερ Όουενς (Πάουελ), έναν γοητευτικό και απερίσκεπτο σταρ των social-media που έχει γίνει διάσημος με τις αναρτήσεις για τις ριψοκίνδυνες περιπέτειες του με το κυνήγι καταιγίδων.

Trailer

LONGLEGS

ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Καθημερινά 18/07 έως και Τρίτη 23/07 στις 22:15

Σκηνοθεσία: Perkins Perkins
Ηθοποιοί: Nicolas Cage, Maika Monroe, Blair Underwood, Alicia Witt
Διάρκεια: 101 λεπτά
Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Η πράκτορας του FBI, Λι Χάρκερ, βρίσκεται υπεύθυνη μίας άλυτης υπόθεσης ένος κατά συρροή δολοφόνου που ενέχει και μυστικιστικά στοιχεία. Η Χάρκερ ανακαλύπτει μία προσωπική σχέση με τον δολοφόνο και θα πρέπει να τον σταματήσει πριν χτυπήσει ξανά.

Trailer:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες