Life & Style

Kelly Rutherford: Οι chic εμφανίσεις στο ελληνικό νησί που επέλεξε για τις διακοπές της η Χολιγουντιανή ηθοποιός

Την Ελλάδα για να περάσει ένα μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών επέλεξε η χολυγουντιανή ηθοποιός Kelly Rutherford, η οποία δεν παραλείπει να μοιράζεται με τους φαν της φωτογραφίες από το καθημερινό, εκλεπτυσμένο στυλ της.

Στις φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram, Kelly Rutherford φωτογραφίζεται με δύο σύνολα που είναι ιδανικά για τις ζεστές ημέρες του Ιουλίου.

Το πρώτο αποτελείται από ένα λευκό καφτάνι με πράσινες λεπτομέρειες, που διαθέτει κοντά μανίκια και φτάνει λίγο πιο πάνω από τη γάμπα. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα ζευγάρι λευκά πέδιλα γνωστού Οίκου μόδας.

Τα συγκεκριμένα παπούτσια είναι ιδιαίτερα δημοφιλή το καλοκαίρι, καθώς κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα και χάρη στο σχέδιο και την ποιότητά τους αποτελούν την επιτομή της διακριτικής πολυτέλειας.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kelly Rutherford (@kellyrutherford)

Το δεύτερο σύνολο της Kelly Rutherford αποτελείται από ένα κεραμιδί φόρεμα με έναν ώμο. Το πάνω μέρος του αποτελείται από ύφασμα με διακριτικές πτυχώσεις, ενώ από τη μέση και κάτω πραγματοποιεί ένα διακριτικό άνοιγμα.

Το φόρεμα συνδύασε με μία ψάθινη bucket bag, με δερμάτινες λεπτομέρειες, καθώς και με ένα ακόμα ζευγάρι πέδιλα Hermès, αυτή τη φορά σε ταμπά απόχρωση. Ιδιαίτερο στυλ είχαν και τα γυαλιά της Kelly Rutherford, σε κεραμιδί απόχρωση, με οβάλ oversized σκελετό και ανοιχτόχρωμο φακό.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kelly Rutherford (@kellyrutherford)

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις