ΛΑΡΙΣΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου του Δήμου Κιλελέρ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου του Δήμου Κιλελέρ, λόγω πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας αποβλέποντας στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων, στην πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά το χρόνο τέλεσης των πολιτιστικών εκδηλώσεων στη Δημοτική Ενότητα Πλατυκάμπου, αποφάσισε:

1. Τις κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με διακοπή της κυκλοφο ρίας όλων των οχημάτων στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, εντός της Δημοτικής Ενό- τητας Πλατυκάμπου του Δήμου Κιλελέρ και στο τμήμα αυτής από την οδό Κ. Κούμα έως την συμβολή της με την οδό Κοσμά Αιτωλού, για σήμερα Παρασκευή (19-07-2024) και για αύριο Σάββατο (20-07-2024) κατά τις ώρες 21:00 έως 05:00′, λόγω των πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στα πλαί- σια του «Φεστιβάλ Σκόρδου».

2. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τους διοργα νωτές και τις υποδείξεις των αστυνομικών, και ενδεικτικά μέσω των οδών Κ. Κού μα και Κοσμά Αιτωλού.
3. Οι διοργανωτές, υποχρεούνται καθ’ όλη τη διάρκεια των προσωρινών κυκλοφορια- κών ρυθμίσεων να τοποθετούν και να συντηρούν την οδική σήμανση, τις απαι τούμενες πινακίδες σήμανσης, αντανακλαστικά προειδοποιητικές και πληροφο- ριακές πινακίδες σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και γενικά να λαμβάνουν κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευ- θύνη τους η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή τέλεσης εν λόγω εκδηλώσεων. Επιπλέον σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπο- στηρίζουν την ταχεία διέλευση οχημάτων έκτακτης ανάγκης (ασθενοφόρα, πυροσβε στική και Αστυνομία).
4. Της παρούσας εξαιρούνται τα οχήματα άμεσης ανάγκης και επέμβασης (Ασθενο- φόρα-Πυροσβεστική-Πολιτική Προστασία).
5. Η ισχύς της παρούσας Απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των πινακίδων οδι- κής σήμανσης (ΔΙΠΑΔ/οικ. 502/9-7-2003 Υπουργική Απόφαση (Β/946/2003), οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τρο ποποιήθηκε με το Ν. 4313/2014 (Α-261).
6. Το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ παρακαλείται για την εκτέλεση της παρούσας, τη δημοσίευση της σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν.2696/1999, την κοινοποίηση της παρούσας στους εμπλεκόμενους φορείς και στον ενδιαφερόμενο και τη λήψη επιβαλλόμενων μέτρων αρμοδιότητάς του.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες