ΛΑΡΙΣΑ

Κατρίνης από Λάρισα: «Στοίχημα των εκλογών, η μαζική συμμετοχή των πολιτών της κεντρικής βάσης του ΠΑΣΟΚ» (φωτό – βίντεο)

«Το μεγάλο στοίχημα των εκλογών της 6ης Οκτωβρίου είναι η μαζική συμμετοχή των πολιτών της κεντρικής βάσης του ΠΑΣΟΚ» ήταν το μήνυμα του βουλευτή Ηλείας και υποψηφίου για την προεδρεία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Μιχάλης Κατρίνη από τη Λάρισα.

«Ένα ΠΑΣΟΚ που δεν συμβιβάζεται με μικρομεσαία ποσοστά των 13-14%, ένα ΠΑΣΟΚ που παίρνει την πρωτοβουλία να φτιάξει μια πλατιά δημοκρατική παράταξη που είναι η εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, ένα ΠΑΣΟΚ που δεν δέχεται να είναι κυβερνητικός εταίρος της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό το ΠΑΣΟΚ, το νικηφόρο, το πλειοψηφικό, που αλλάζει την ζωή των πολιτών, που δίνει ελπίδα και προοπτική σε όσους σήμερα αισθάνονται ότι περιθωριοποιούνται από τη Νέα Δημοκρατία, είναι το ΠΑΣΟΚ που πρέπει να βγει από την εσωτερική διαδικασία» τόνισε» τόνισε σε δηλώσεις του πριν την προγραμματισμένη συνάντηση με Λαρισαίους το απόγευμα της Δευτέρας στο καφέ Κλίμαξ.

Αναφερόμενος στην πληγείσα Θεσσαλία σημείωσε «δε μου προκαλεί αίσθηση το γεγονός πως η Κυβέρνηση έχει υποσχεθεί πάρα πολλά κι έχει κάνει πολύ λίγα… Πρέπει η πολιτεία να αποδείξει την αξιοπιστία της. Να εμπιστευτεί την αυτοδιοίκηση, να δώσει πόρους σε ανθρώπους που απειλούνται όχι μόνο για το παρόν αλλά δεν έχουν καμία προοπτική για το μέλλον. Εδώ η φυσική καταστροφή είναι τεράστια, έχει σχέση και με την παραγωγική ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας και την έλευση τροφικής επάρκειας. Άρα τίθεται θέμα επιβίωσης όχι μόνο της Θεσσαλίας αλλά και της χώρας ολόκληρης.»

Το παρών στη συζήτηση έδωσαν μεταξύ άλλων η βουλευτής Λάρισας κα Ευαγγελία Λιακούλη και ο δικηγόρος Θωμάς Παπαλιάγκας.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Βασίλης Καραλούλης – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες