ΛΑΡΙΣΑ

Καπετάνος στη Λαρισαία παγκόσμια πρωταθλήτρια ξιφασκίας, Δώρα Γκουντούρα: «Μας κάνεις υπερήφανους» (φωτό)

Έντονο συγκινησιακό χαρακτήρα είχε η επίσκεψη του Λαρισαίου βουλευτή Λάρισας της ΝΔ Χρήστου Καπετάνου στον Γέρακα, όπου είναι η έδρα του Συλλόγου, που ανήκει η Λαρισαία παγκόσμια πρωταθλήτρια Ξιφασκίας Θεοδώρα Γκουντούρα.

Η καταγόμενη από την Κρανιά Ελασσόνας αθλήτρια, είναι από τις ελπίδες της Πατρίδας μας για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι που ξεκινούν την ερχόμενη Παρασκευή.
Ο Χρήστος Καπετάνος συνομίλησε μαζί της, για την προετοιμασία της και τις προσδοκίες των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ μαζί με τον Εθνικό Ομοσπονδιακό προπονητή Θανάση Δελενίκα, συζήτησαν τις δυνατότητες ανάπτυξης του αθλήματος στην πατρίδα μας και ειδικά στο νομό Λάρισας, όπου βρίσκεται ακόμη στα σπάργανα.

Η Λαρισαία πρωταθλήτρια και ο προπονητής της αποδέχτηκαν μάλιστα την πρόταση του κ. Καπετάνου και αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα επισκεφτούν την Λάρισα, όπου θα έχουν την ευκαιρία μα συνομιλήσουν με πολλά νέα παιδιά του νομού μας.

Στις δηλώσεις της η Δώρα Γκουντούρα ευχαρίστησε τον Χρήστο Καπετάνο για την παρουσία του, δίπλα της, δίνοντας την υπόσχεση να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια στο Παρίσι ώστε να υπάρξει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Τέλος, ο βουλευτής Λάρισας Χρήστος Καπετάνος δήλωσε:

Είμαι εδώ σήμερα, στον χώρο της Λαρισαίας πρωταθλήτριας μας στην Ξιφασκία, Δώρας Γκουντούρα για να της εκφράσω την περηφάνεια όλων μας για τις επιτυχίες που έχει προσφέρει στον Ελληνικό αθλητισμό.

Πρέπει να προβάλλουμε περισσότερο και τα μη επαρκώς διαδεδομένα αθλήματα, ώστε υγιείς αθλητές να αποτελέσουν πρότυπα για τα παιδιά μας.

Η Πολιτεία οφείλει να στέκεται με έργα, δίπλα στους αθλητές μας, αναγνωρίζοντας τους κόπους και την πολυσχιδή προσφορά τους.

Λίγες ώρες πριν αναχωρήσουν οι αθλητές μας και οι προπονητές τους για την Γαλλία, θέλω να ευχηθώ να είναι το φετινό, ένα εξαιρετικό καλοκαίρι για τον Ελληνικό αθλητισμό.

Χάρηκα ιδιαίτερα που στο πρόσωπο της Δώρας γνώρισα μια σπουδαία αθλήτρια, αλλά και μια προσωπικότητα που με μετριοφροσύνη ξέρει να πατάει γερά στα πόδια της.

Την προσκάλεσα, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες να επισκεφτεί την Λάρισα και την Κρανιά βεβαίως που έλκει την καταγωγή της, μαζί με τον εξαιρετικό Ομοσπονδιακό προπονητή της Θανάση Δελενίκα.
Είμαστε υπερήφανοι για όλα τα παιδιά μας.

Καλή επιτυχία, είμαστε ΟΛΟΙ οι Έλληνες στο πλευρό σας».

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες