ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Μεταμεσονύκτια οδύσσεια στον σταθμό των τρένων για Λαρισαίους

Μια απίστευτη οδύσσεια πέρασαν χθες το βράδυ της Τετάρτης Λαρισαίοι περιμένοντας για ώρες το τρένο για συγκεκριμένο δρομολόγιο

Ειδικότερα σύμφωνα με την καταγγελία επιβάτιδας, το τρένο από Λάρισα για Λεπτοκαρυά και από Λεπτοκαρυά για Λάρισα καθυστέρησε δύο ολόκληρες ώρες με αποτέλεσμα την απίστευτη ταλαιπωρία των ταξιδιωτών.

Μάλιστα ενώ ο κόσμος προσπαθούσε να έρθει σε επικοινωνία με τον Σιδηροδρομικό Σταθμό τόσο της Λάρισας όσο και της Κατερίνης για να πληροφορηθεί αν γίνουν τελικά τα δρομολόγια, αλλά δεν απάντησε ποτέ κανείς. Μόνο η αστυνομία στην οποία κατέφυγαν για να βρουν μια λύση τους ανέφερε πως θα γίνουν κανονικά τα δρομολόγια, αλλά δεν γνώριζαν την ώρα.

Αναλυτικά η καταγγελία αναγνώστριας χθες μετά τα μεσάνυχτα στο onlarissa.gr:

«Και η ταλαιπωρία με τα τρένα συνεχίζεται! Δύο ώρες καθυστέρηση από Λάρισα για Λεπτοκαρυά και από Λεπτοκαρυά για Λάρισα περιμένουμε ακόμη… Έπρεπε να είχε περάσει στις 11…είναι 12 και ακόμη δεν ξέρουμε τι ώρα θα έρθει!!! Αφού επικοινωνήσαμε με την αστυνομία και την ευχαριστούμε πολύ, μάθαμε ότι θα γίνουν τα δρομολόγια …αλλά χωρίς να ξέρουν την ακριβή ώρα !!!γιατί στους σταθμούς Κατερίνης και Λάρισας που τηλεφωνούσαμε δεν απαντούσε κανείς!».

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες