ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: «Πλημμύρισε» παιδικές φωνές και χαμόγελα το Αλκαζάρ για τα… αποχαιρετιστήρια των δύο πρώτων περιόδων της «Κατασκήνωσης στην Πόλη» (φωτό – βίντεο)

Μια μεγάλη παρέα έγιναν σήμερα, το απόγευμα της Τρίτης, μικρές και μικροί της Α’ και Β’ περιόδου του προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη», στην προγραμματισμένη αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο πάρκο του Αλκαζάρ.

Μιας γιορτής που περιλάμβανε μουσική, χορό, παιχνίδια αλλά και «δροσερές» εκπλήξεις. Το προσωπικό του «ευχαριστώ» προς τους γονείς που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα εξέφρασε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος κατά το χαιρετισμό του. «Όταν υπάρχει διάθεση, μπορούμε να πάμε ένα βήμα παραπάνω. Του χρόνου να είμαστε εδώ, ακόμη καλύτερα, για την Κατασκήνωση στην Πόλη» δήλωσε ευχόμενος «καλό καλοκαίρι».

«Είναι μια ημέρα χαράς για την Κατασκήνωση στην Πόλη. Στέλνουμε το μήνυμα πως εμείς, στην Κατασκήνωση στην πόλη, περνάμε ωραία και δημιουργικά» σημείωσε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης κ. Ηρακλής Γερογιώκας.

«Είναι ένα απόγευμα εκτός των δομών, όπου θέλουμε να χαρούμε μικροί και μεγάλοι μοιράζοντας τις εμπειρίες μας. Όλοι μαζί, μία γροθιά, οργανώνουμε αυτό το πρόγραμμα εξυπηρετώντας τους δημότες της Λάρισας και προσφέροντας ό,τι καλύτερο στα παιδιά της πόλης μας» είπε από πλευράς της η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Παιδείας κα Σταυρούλα Μπαξεβάνου.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες