ΑΕΛΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πήρε «φωτιά» το AEL FC ARENA στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ΑΕΛ μπροστά στο κοινό της – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Με έντονη την παρουσία των Λαρισαίων φιλάθλων που φέτος αισιοδοξούν ότι θα δουν την ομάδα τους να επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, η ΑΕΛ πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης την πρώτη της ανοιχτή στο κοινό προπόνηση στο AEL FC ARENA.

Μία προπόνηση όπου το πλήθος των Λαρισαίων που έδωσε το παρών, φώναζε ρυθμικά συνθήματα και δημιουργούσε ένα εντυπωσιακό κλίμα, με κοινή την πεποίθηση πως φέτος είναι η χρονιά των βυσσινί.

Για πρώτη φορά οι φίλαθλοι είδαν από κοντά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ενώ συγκίνηση προκάλεσε το πανό που σήκωσαν οι οργανωμένοι για τον αδικοχαμένο Θανάση Τζιότζιο που είχε φορέσει τη φανέλα με το άλογο στο στήθος στις ακαδημίες της ΑΕΛ.

Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος ενώ το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος, οι αντιπεριφερειάρχες κ. Δημήτρης Τσέτσιλας και Σωτήρης Σουλούκος κ.α. Είμαστε όλοι οικογένεια της ΑΕΛ, είπε λίγο μετά ο Μητροπολίτης, ευχόμενος καλή επιτυχία στην ομάδα.

Δείτε βίντεο:

Δείτε βίντεο:

Δείτε τι είπε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας:

Ενότητα στη φετινή χρονιά για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου, ζήτησε ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος.

Δείτε βίντεο:

“Φέτος έχουν γίνει όλες οι κινήσεις για να ανέβουμε κατηγορία” τόνισε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ κ. Αχιλλέας Νταβέλης, ζητώντας την έμπρακτη στήριξη των φιλάθλων.

Δείτε βίντεο:

Εντυπωσιακό κλίμα με καπνογόνα δημιούργησαν οι πιο “θερμοί” οπαδοί της ομάδας.

Δείτε βίντεο:

Την παράσταση έκλεψε η νεαρή αναβάτισσα με τη βυσσινί φανέλα πάνω στο άλογό της στο χορτάρι του γηπέδου, αλλά και ο Περιφερειάρχης με τον Δήμαρχο που έκαναν επίδειξη των… ποδοσφαιρικών τους ικανοτήτων.

Δείτε φωτορεπορτάζ: 

Φωτογραφίες: Κώστας Τσιάρας / onlarissa.gr Απαγορευεται η αναδημοσίευση χωρίς γραπτή άδεια

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες