ΛΑΡΙΣΑ

Απίστευτος Θεοχάρης απαντώντας σε Κόκκαλη για καρτέλ και αισχροκέρδεια: «Δεν είναι λύση να μπούνε όλοι φυλακή»

Την άνευη προηγουμένου απάντηση του κυβερνητικού βουλευτή κ. Χάρη Θεοχάρη στην τοποθέτηση του Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλη Κόκκαλη για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ο Λαρισαίος πολιτικός μιλούσε για τα καρτέλ, την ακρίβεια, την αισχροκέρδεια και γενικά για τις συμφωνίες εταιρειών σημειώνοντας «Θέλετε να πείτε ότι αν δύο μεγάλες εταιρείες συμφωνούν τις τιμές μεταξύ τους, η ποινική…»

Δεν μπόρεσε να τελειώσει την τοποθέτησή του, για να τον διακόψει αγχωμένος ο Χάρης Θεοχάρης και να πει: «Δεν είναι λύση να μπούνε όλοι φυλακή»! Και επέμεινε σε αυτή τη διατύπωση ακόμη κι όταν ο κ. Κόκκαλης διευκρίνισε τα αυτονόητα, ότι δηλαδή αυτό αφορά όποιον παραβεί το νόμο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία: «Δεν είναι λύση να μπούνε όλοι φυλακή»: αυτό «κατάλαβε» ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός και υφυπουργός των κυβερνήσεων Μητσοτάκη, Χάρης Θεοχάρης, στις συνεχείς εκκλήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  – ΠΣ, Βασίλη Κόκκαλη, να προστατευτούν οι πολίτες από την αισχροκέρδεια και να μπει επιτέλους ένα φρένο στις πρακτικές των καρτέλ της χώρας.

Έτσι προσπερνάει ο κ. Θεοχάρης το μείζον πρόβλημα της ακρίβειας σε μια χώρα όπου, σύμφωνα με τη Eurostat, 4 στους 10 πολίτες (38,2%) είναι σε κίνδυνο φτώχειας και δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά ένα σωστό γεύμα ανά δεύτερη ημέρα.

Ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι τα κέρδη των καρτέλ παραμένουν απόλυτη προτεραιότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Οι κερδοσκόποι, με τις ευλογίες της κυβέρνησης, μπορούν απρόσκοπτα να συνεχίσουν την αφαίμαξη των νοικοκυριών.

Οι φυλακές και οι ποινές, κατά την αντίληψη των… νόμιμων ιδιοκτητών της χώρας, είναι μόνο για τους «φτωχοδιαβόλους».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα εδώ:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες