ΑΕΛ

Δερμιτζάκης για Ηρακλή: Είναι καλό να υπάρχουν δυνατές και σοβαρές ομάδες σε αυτή την κατηγορία

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Παύλος Δερμιτζάκης, μίλησε στο Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την πρώτη επίσημη προπόνηση των «βυσσινί», την υπόθεση… άνοδος, αλλά και τον ΠΟΤ Ηρακλή.

Για την ΑΕΛ:
«Είμαι πολύ καλά, ξεκινήσαμε επίσημα τη χρονιά με την πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας ενώ η προετοιμασίας μας έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη Δεύτερα. Μέσα σε αυτή τη διάρκεια χτίζουμε ότι θα επωμιστούμε στην πορεία της χρονιάς, η διοίκηση έχει κάνει ότι μπορεί για την ομάδα, ώστε να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, με 4.000 κόσμου να αγκαλιάζουν αυτή την προσπάθεια».

Για τον ΠΟΤ Ηρακλή και την κατάσταση στη Superleague 2:
«Ο Ηρακλής είναι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα, χαίρομαι που βρίσκει τον δρόμο της η ομάδα και θέλω έτσι να είναι όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η νέα διοίκηση της ΕΠΟ εύχομαι να κάνουν πράγματα προς τη σωστή κατεύθυνση, με τον νέο πρόεδρο να είναι έμπειρος και ικανός να δημιουργήσει ωραία και σωστά πράγματα. Επιστρέφοντας στον Ηρακλή, θέλω να πω ότι είναι καλό να υπάρχουν ομάδες δυνατές και σοβαρές με ομάδες που αρμόζουν σε αυτή την κατηγορία που πρέπει να υπάρχει ίση αντιμετώπιση με την πρώτη κατηγορία».

aelole.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες