ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βόλος: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του 26χρονου που έπεσε από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας – Γιατί βρέθηκε στο κενό

Με πολλαπλά κατάγματα νοσηλεύεται από χθες στο «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο βόλου ο 26χρονος νεαρός που έπεσε το χθες μεσημέρι από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας στην οδού Κυρίλλου, στη Νέα Ιωνία Βόλου. Στο Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έδωσε μάχη με το χρόνο προκειμένου να του παρασχεθούν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί στις αναγκαίες εξετάσεις.

Ο νεαρός είναι πολυτραυματίας με πολλά κατάγματα κυρίως στα πόδια και στα χέρια του αλλά έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του καθώς δεν φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με τα όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr ο νεαρός βρισκόταν στο διαμέρισμα μαζί με την μητέρα και την αδελφή του.Πληροφορίες πως το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι άνεργος και σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Όπως ανέφεραν οι κάτοικοι της οδού Κυρρίλου χθες το μεσημέρι επικράτησε πανικός και στο σημείο μετέβη άμεσα η αστυνομία η οποία και συνεχίζει την έρευνα για το περιστατικό.Πληροφορίες από πηγές του νοσοκομείου αναφέρουν ότι αύριο αναμένεται να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Πηγή: TheNewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες