ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ανήλικοι στην Αλόννησο έστειλαν στο Νοσοκομείο 19χρονο Ιταλό

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν οι γονείς πέντε ανηλίκων ημεδαπών, που κατηγορούνται ότι ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο Νοσοκομείο έναν 19χρονο Ιταλό τουρίστα. Αιτία, φαίνεται πως ήταν μία κοπέλα, με την οποία βρισκόταν στην ίδια παρέα ο Ιταλός και είχε παλαιότερα σχέση ένας από τους ανήλικους.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Στενή Βάλα. Εκεί σε νυχτερινό μαγαζί διασκέδαζε ο 19χρονος τουρίστας με δύο φίλους του και δύο κοπέλες από το νησί. Εκεί τους είδε και η ομάδα των ανηλίκων, που τους έστησε καρτέρι και τους ακολούθησε όταν οι τρεις Ιταλοί και οι δύο κοπέλες πήγαν σε παραλία για να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους.

Στην παραλία οι πέντε ανήλικοι προσέγγισαν την παρέα. Οι τρεις από τους πέντε άρχισαν να χτυπούν τους Ιταλούς, ενώ οι δύο κοπέλες πρόλαβαν να φύγουν. Οι δύο από τους τρεις Ιταλούς κατάφεραν να ξεφύγουν, όχι, όμως, και ο 19χρονος, που δέχτηκε τα άγρια χτυπήματα των ανηλίκων και ιδιαίτερα του 16χρονου. Οι φίλοι του Ιταλού ειδοποίησαν τους γονείς τους που με τη σειρά τους ενημέρωσαν την Αστυνομία, ενώ οι γονείς του 19χρονου τον μετέφεραν στο περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου, από όπου κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπως κι έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής, , με το Ε/Π-Τ/Ρ «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ».

Οι πέντε ανήλικοι, σύμφωνα με πληροφορίες, κρύβονται για να μην οδηγηθούν στο αυτόφωρο, ωστόσο, οι γονείς τους αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Πηγή: e-thessalia.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες